Krémmánia magazin

Körmöm, körmöm, mondd meg nékem…

Ha szereted a csillogó körmöket, ezt a manikűr trendet imádni fogod! Krómosan csillogó körmöket eddig is tudtunk készíteni körömlakk vagy körömmatrica segítségével. Ha azonban ezekkel a megoldásokkal nem voltál elégedett, vagy csak imádod az újdonságokat, érdemes lesz kipróbálnod az erősen pigmentált, magas fényű csillámos körömszínező port, amivel tükörfényes felületet tudsz varázsolni.

I can't wait for my nails to look like this #chrome #mirrornails #chromenails #beauty #nails #

A photo posted by Oceana Beauty (@oceana_spa) on

Használatáról tucatnyi videó látott már napvilágot, amelyek közül mi is kiválasztottunk néhányat, amik érdekesek lehetnek számodra.

A spéci por használata nagyon egyszerű, pár lépésben elkészíthető a dögös manikűr, de vigyázz! A nyitott tégely közelében tüsszenteni nem javasolt.

Lépések:

1. Alapozó réteg és színes gél lakk felvitele a körömre a szokásos módon (alapesetben fekete javasolt, de bármilyen más színre is felviheted a port, ami így változatos árnyalatokban tud tündökölni).

2. Tehetsz egy réteg fényes átlátszó fedő réteget még a körmödre, de egyből a színes alapra is felviheted a csillámos port (márkánként eltérő, hogyan javasolják a használatát). Ehhez szempillafestékhez használatos applikátort, szilikonos applikátort vagy akár az ujjaidat is használhatod, attól függően, mennyire szeretnéd magad könyékig csillámporba burkolni.. Lényeg, hogy alaposan dolgozd bele a lakkba a port, hogy a kellően fényes, tükröződő hatást elérd.

3. Átlátszó fedőlakkal rögzítsd az eredményt, a körömágyról, kezedről pedig távolítsd el a felesleges csillámos port.

 

Van egyébként arra is példa, hogy színes helyett sima átlátszó alapra viszik fel a port, majd átlátszó fedő réteget követően újra beledolgozzák a csillogó szemcséket.

#세이아네일 #메탈파우더 사용방법 찍어봤어요 처음 써보는데 어렵지 않았어요 단지 아리땁게 글리터 눈이 내릴수 있으니 주의하세요;; 콧김 주의 마스크와 앞치마로 무장하세요 ㅋㅋ 발색은 메모리 메탈글리터 1번 실버 사용했어요 가루날림은 아이쉐도우 피그먼트 정도이고(많이 날린다는 뜻) 손 씻으면 제거 되긴하는데 손톱사이 큐티클사이에 낑긴게 잘 안빠져요 . 이 모든 것을 감안할 수 있을 정도로 예쁩니다 4번도 발라봤는데 이건 더 예뻐요 유리조각필름 같은 발색♥♥ . . #메탈네일 #메모리젤 #메탈파우더네일 #메모리메탈글리터 #실버네일 #강남네일아울렛 . #쉬운네일 #여름네일 #howtonails #mirrorpowder #metalpowder #metalnails #mirrornails #silvernails #glitternails #metalglitter #nailvideo #네일동영상

A video posted by 세이아의 네일하고 놀기 (@say_nails) on

Az alapesetben ezüstös por más színárnyalatokban is elérhető. Arany, kékes, lilás, vörösréz szín egyaránt fellelhető, amelyek színét tovább befolyásolják a használt alapszínek. A végső színvariációk száma, így szinte végtelen.

Ha kipróbáltátok ezt az újdonságot, nagyon örülnénk neki, ha velünk is megosztanátok az eredményt. A szokásos módokon feltölthetitek fotóitokat és a használt termék adatait is, ha másoknak is javasolnátok használatát.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés