Krémmánia magazin

Köröm karkötő Koreából

Az új körömdíszítési trend még a rövid, színes mani nélküli körmöket is feldobja. Dél-Koreából indult hódító útjára az apró strasszokat, fém gyűrűket, gyöngyöket használó manikűr divat, ami festett vagy szintén rátétekkel megoldott vékonyka csíkjaival olyan, mintha valóban minikarkötőt tekertünk volna körmeinkre.

koromk7koromk6koromk3koromk9koromk8koromk10
< >

Eredeti változatában sima átlátszó vagy világos, natúr alaplakkra kerülnek a díszek, de találhatunk példát színes változatokra is, bár ezek esetén is a világos árnyalatok dominálnak. Nem véletlenül, hiszen a 3-4 különböző színnel elkészített csíkozás, plusz a fémes rátétek nem igényelnek túl sok extra cicomát.

koromk5koromk4koromk2koromk1
< >

Alicia Yoon koreai beauty blogger az elsők között volt, aki Instagram posztjaival népszerűvé tette a cuki mintákat, amik összetettebb változatait rém időigényes elkészíteni. Neki a szöuli Unistella szalon csinálta a minikűrjeit, nem kevesebb, mint 2-2,5 óra alatt.

Megfelelő kézügyesség és türelem esetén azonban akár otthon is elkészíthető a díszítés, home made változatához pedig nem kell más, csak egy kis cérna és pár fényes körömdísz. Mutatjuk, hogyan:

Ha kedvet kaptatok az elkészítéséhez, mutassátok meg nekünk is, hogyan sikerültek a remekművek!

Mentés