Krémmánia magazin

Ezzel a trükkel neked sem fog szétcsúszni a copfod

Ariana Grande stylistja elárulta a filléres titkot, mitől marad a helyén az énekesnő frizurája. Az esetek többségében Ariana magasan a fejtetőn megkötött copffal mutatkozik, amit sima hajgumival stabilan megkötni, pláne annyi hajból, amennyi neki van, nem lenne egyszerű. Felmerült hát a kérdés, hogyan sikerül nem csak szépre, de tartósra is elkészíteni a frizuráját.

ariana1ariana2ariana3
< >

A trükk ez esetben nem valamilyen elérhetetlen vagy méregdrága termékben rejlik – szerencsére -, hanem a hajgumi típusában. A sima hajgumi helyett a két kis kampóval ellátott változatot használja, amit nem hurkolni kell, hanem körbetekerni.

bungee

Az egyik kampót az összefogott hajba be kell akasztani, majd a gumit körbe kell tekerni az összefogott hajunkon, végül a másikkal kampóval jó szorosan rögzíteni az eredményt. Bonyolultnak tűnik? Pedig nem az! Nézzétek csak:

Az énekesnő egészen pontosan a Smoothies Bungee Band kampós hajgumit használja, de nem ez az egyetlen típus. Ha kipróbálnátok, a lenti linkek a segítségetekre lesznek a vásárlásnál:

Ariana egyébként annyira a védjegyévé tette a csinos copfocskát, hogy még baseball sapkájára is lyukat vágott, csak hogy ne kelljen szétszednie frizuráját.

ariana4

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés