Krémmánia magazin

TOP10 kézkrém hideg időre

Az elmúlt napokban volt szerencsénk ízelítőt kapni belőle, mi vár ránk ismét: jeges szél, fagyos reggelek, hűvös délutánok. És még épp csak beköszöntött az ősz. Itt az ideje hát, hogy felszerelkezzünk egy jó minőségű kézkrémmel. De milyen is az?

  • gyorsan beszívódjon a bőrbe
  • sokáig tartson ápoló hatása
  • tényleg, de tényleg megvédje bőrünket hideg időben is
  • a mosogatás, takarítás, gyakori kézmosás ne jelentsen extra igénybevételt, védje, ápolja bőrünket ilyen esetekben is

coldhands

Átnézve a Krémmánia közel 1300 kézkrémet tartalmazó listáját, kiválogattam nektek azokat, amiket a legjobbnak ítéltek az KM tagjai. Listám TOP10-es, amiben a leggyengébb értékelésű is 4,4-es átlagos pontszámot kapott, de előre szólok, érdemes átlapozgatnotok a teljes arzenált is, vagy legalább annak egy részét. Egészen biztos, hogy még sok másik remek krém is lapul benne, amikről szintén jó visszajelzéseket kaptunk.

10.

Avon Care Hidratáló Kézkrém Kakaóvajjal és E-vitaminnal

avon-care-cocoa-butter-kezkrem-300-300

E vitamin és kakaóvaj hozzáadásával készült az AVON 4,4-es értékelésű kézkrémje, amit az utóbbi összetevőnek köszönhetően sokan dicsérnek illata miatt. Gyorsan beszívódik a bőrbe, de a visszajelzések alapján – bár nekik készült-, az extra száraz bőrűek számára nem biztos, hogy ez a tökéletes megoldás. Normál bőrtípus és átlagos igénybevétel esetén azonban ár-érték arányban jó kis kézkrémről van szó.

9.

Yves Rocher 2 az 1-ben Kéz- és Körömápoló Krém

yves-rocher-2in1-bioarnikas-kez-es-koromapolo1-300-300

Az Yves Rocher két termékkel is bekerült a 10-es listába, közülük az első 4,44-es értékeléssel ez a 2:1-ben készítmény. Gyorsan beszívódó krém, aminek gyógynövényes illata megosztotta a véleményezőket. A körömápoló hatást nem sokan fedezték fel benne, de a száraz bőrt is szép puhává tudja varázsolni.

8.

Yves Rocher Culture Bio Tápláló Mézes Kézápoló

yves-rocher-culture-bio-nourishing-hand-cream-honey-and-organic-muesli-kep-300-300

Rögtön itt a márka másik favoritja, amit egy picivel értékeltek csak jobbra, ő 4,45-ös átlagos pontszámmal büszkélkedhet. Kicsi, 50 ml-es kiszerelését többen dicsérték, igazi táskabarát változatnak számít. Illata kellemesebb, mint a tesóé, a méz mellett többen megjegyezték, hogy van benne egy adag marcipános illatjegy is. Jól hidratál, a beszívódásával kapcsolatban azonban vegyesek a visszajelzések: többen dicsérték gyors beszívódása miatt, mások azonban épp azt jegyezték meg, hogy olajos érzet marad felkenés után, ami zavaró. Ez bőrtípusfüggő is lehet, de ha van rá lehetőség, vásárlás előtt tegyetek egy próbát vele.

7.

Balea Fruity Harmony Kézkrém

balea-fruity-harmony-kezkrem1s-300-300

Sokan dicsérték a DM-es Balea kézkrém gyümölcsös illatát, amit a pitaya és kókusztej illatjegyeknek köszönhet. Könnyed, jól felszívódó kézkrém 4,45-ös értékeléssel, amit ugyan a száraz bőrre szántak, inkább csak a normál bőrnek nyújt hatékony megoldást. A vélemények alapján kézmosásnál lejön az egész és kenni kell újra.

6.

The Body Shop Hemp Hand Protector Kézkrém

hemp-hand-protector-300-300

A 4,45-ös értékelésű TBS kézkrém extrém hidratálást ígér a keményen igénybe vett kezekre – és a vélemények alapján igyekszik is megfelelni ennek. Az illata megosztó, a kis kiszerelés azonban pozitívum, remekül elfér minden szütyőben. Nem épp az olcsó kategória gyöngyszeme, igaz kevés is elég belőle, még a száraz kezeket is jól hidratálja, ápolja. Csini csomaglásával kapcsolatban többen megjegyezték, hogy nem túl praktikus, ugyanis amíg sok van benne, akkor is jön belőle a krém ha már nem nyomja az ember és így lezárásnál szétkenődik a kupak körül a felesleg. Ami így kárba is megy.

5.

Neutrogena Kézkrém Koncentrátum

neutrogena-kezkrem-koncentratum-300-300

Nagyon kevés is elég belőle ahhoz, hogy a száraz, kirepedezett bőrt is pár nap alatt rendbe hozza. Illatmentes, jól hidratál és a vélemények alapján gyorsan beszívódik. Sűrű, géles állagú krém, aminek hatása nem múlik el az első kézmosással. Árára többen megjegyezték, hogy nem túl olcsó, de aki ennek ellenére megvette, elégedett volt hatékonyságával. Mindennek megfelelően értékelése is jó, 4,51-es átlagos pontszámú.

4.

Tibolina Kézkrém és Testkrém

tibolina-kezkrem-es-testkrem2s-300-300

A gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban megvásárolható kézkrémet ár-érték arányban nagyon jónak ítélték az olvasók. Gyorsan felszívódó, nem hagy zsíros érzetet maga után és még azok is pozitívan írtak róla, akiknek extra gyorsan kiszárad a bőrük. Jól hidratál, értékelése: 4,59.

3.

Neutrogena Norwegian Formula Tápláló Kézkrém Sarki Szederrel

neutrogena-norwegian-formula-taplalo-kezkrem-sarki-szederrel-300-300

A Neutrogena kézkrémjei közül kettő is toplistás lett, ez utóbbi még jobb helyen végzett, mint a koncentrátum. Sarki szedres illata sokaknál bejött. Gyorsan beszívódik és még a viszkető, sebes, berepedezett kezeken is segített a vélemények alapján. Ragacsos érzet nincs. Mindennek megfelelően az átlagos pontszáma is nagyon jó, 4,61-es.

2.

Soliteint Glicerines Kézkrém

glicerines-kezkrem-edes-mandulaolajjal-300-300

Egy hajszálnyival kapott jobb értékelést a Soliteint krémje, 4,62-es pontszámával így ő került a dobogó második fokára. Negatívum, hogy a parfüm mellett két mesterséges illatanyagot is tartalmaz (Butylphenyl MethylpropionalLyral), amik irritálhatják a bőrt, de a vélemények alapján ez nem jelentkezett a használat során még az extra száraz bőrűek körében sem. Kedvező árú magyar termék, nem túl extra csomagolásban. Puhává varázsolja a kezeket, gyorsan felszívódik, nincs ragacsos utóérzet.

1.

Cien SOS Kézkrém

cien-sos-kezkrem1-300-300

A lista legjobbja talán meglepetés lehet sokaknak, de ha megnézitek az összetevők listáját valóban érthető lehet az imádat, ami övezi a Cien a kézkrémjét. 4,81-es átlagos pontszámú, kimondottan pénztárcabarát kézápoló, ami sokaknál télen alapkelléknek számít. Hatását a Neutrogena vagy Bioderma termékihez hasonlítják, ugyanis állítólag épp olyan jó csak azoknál sokkal kedvezőbb áron teszi a dolgát. A kirepedezett, sebes kezeket is rendbe teszi, nem irritál. A beszívódásával sincs gond, pikk-pakk elnyeli a bőr az ápoló formulákat.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés