Krémmánia magazin

Rúzs, ami bor, ami rúzs

Íme a tökéletes ajándék borbarátok és k-beauty fanok számára. Nincs csaj, aki a fenti közös halmazból ne örülne ennek a cuki rúzsnak, sőt, megkockáztatom elég, ha csak az egyik rajongói csapatot erősíti.

A Château Labiotte koreai márka borosüveg formájú rúzs családjáról van szó, a Chateau Labiotte Wine Lipstick-ről, ami nyolc különböző árnyalatban is kapható, ráadásul tényleg tartalmaznak vörösbor kivonatot, Sepivinolt is.

borosruzs1

A tubusok mindegyike egy-egy kis szivacsos applikátort rejt magában, amelynek segítségével egyszerre kevesebb rúzst is felvihetünk ajkainkra, így akár ombre ajaksmink is készíthető segítségével.

borosruzs4

A színek nevei is egy-egy bortípusra utalnak, például van Noir Pink, Grenache Red és Sauvignon Pink is. Mindegyikük matt árnyalat, azonban az ígéretek szerint egyik sem szárítja az ajkakat.

borosruzs3

A rúzsok mellett ajaktinta, ajakbalzsam és még szemfesték és szempillaspirál is tartozik a különleges boros kollekcióba. A rúzsokból kapható öt színt tartalmazó paletta is, bár esetében a borosüvegre hajazó extra csomagolástól el kell tekinteni. Többek között a stylekorean.com oldaláról is megrendelhetőek akár még úgy is, hogy karácsonyra ideérjenek.

borosbalzsamborosspiralborosruzsokborosszemfestek
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés