Krémmánia magazin

Üde új évet mindenkinek! – Ápoló arcpakolás kedvencek

Most, hogy túl vagyunk a karácsonyi süti túrán, megittuk a szilveszteri pezsgő adagunkat és szétfagytunk a forralt borozások alkalmával, ideje egy kis plusz figyelmet szentelni arcbőrünknek is. Hiszen ne gondoljuk, hogy az extra adag cukros nyalánkságok és az ünnepi fények között elfogyasztott alkohol nem veszi igénybe arcbőrünket.

Sajnos sokan vagyunk, akiknél egy kis kilengéstől is elszabadul a pokol és indokolatlan számú mitesszer és pirosló pattanás jelenik meg arcunkon. Nem beszélve a hideg, szeles időről, ami alapban is igénybe veszi bőrünket a téli hónapokban. Elkél hát a kényeztetés.

arcmaszk

Bőrünk hálás lesz érte, ha beiktatunk pár (plusz) alkalmat, amikor egy ápoló arcpakolás képében egy kis extra segítséget nyújtunk neki, hogy felvegye a versenyt december nyomaival. Ehhez gyűjtöttük össze a KM legjobbnak ítélt arctisztító, pórustisztító arcpakolásait.

Ilcsi Esemény Előtti Pakolás

ilcsi-esemeny-elotti-pakolas1-300-300

Átlagos pontszám:4,67

Zselés állagának köszönhetően könnyen felvihető pakolás, ami a benne található gyógynövényeknek köszönhetően hatásosan kezeli a bőrproblémákat. A vélemények alapján használatától a bőr finom puha, selymes lesz, az apróbb ráncokat is kisimítja, a pórusokat pedig szépen kitisztítja és összehúzza. A márka AHA savas hámlasztójával együtt még látványosabb a hatás, a hámlasztót kifejezetten ezzel a pakolással együtt ajánlják használni. Felkenés után pár percig enyhén csípő érzés társul mellé, ami azonban nem fájdalmas, a sokak által leírt pozitív hatás pedig úgy tűnik, bőven megér ennyi kellemetlenséget.

Balea Pórusfinomító Tisztító Maszk Fehér Agyaggal és Cinkkel

balea-porusfinomito-arctisztito-maszk-feher-agyaggal-es-cinkkel-300-300

Átlagos pontszám:4,53

A cinket tartalmazó tasakos maszk szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket, nyugtatja a bőrt. Kaolin tartalma felszívja a felesleges zsírt, így mattítja, hialuronsav és tejfehérje tartalma pedig hidratálják azt. Volt ő már korábban a hónap legje is blogunkon, a vélemények alapján ár-érték arányban jó kis termékről van szó, ami valóban jól tisztít, finom puha lesz tőle az arcbőr – igaz páran írták, hogy hatását tekintve nem tartozik a csodaszerek közé.

Avon Planet Spa Perfectly Purifying Arcmaszk

perfectly-purifying-arcmaszk-300-300

Átlagos pontszám:4,31

Holt-tengeri sót és iszapot tartalmazó iszappakolásról van szó, ami könnyen lemosható és száradás után sem kellemetlen a húzódó érzés. Az arcbőrt puhává teszi, felszívja a felesleges zsírt és valamelyest a pórusokat is összehúzza. Átütő hatásról nem sokan számoltak be, de egy kevésbé problémás bőrt rendszeres használatával szépen lehet táplálni, tisztítani. Árban egészen baráti termékről van szó ami sokáig elég, egy próbát érdemes vele is tenni.

Yves Rocher Pure System Mélytisztító Arcmaszk

pure-system-melytisztito-arcmaszk-300-300

Átlagos pontszám:4,31

Tisztító hatását sokan dicsérik, az arcbőr utána szép matt lesz, ugyanis magába szívja a felesleges zsírt. Kiszerelése kapott némi dorgálást, lehetne nagyobb is ennyi pénzért, valamint alkohol tartalma sem nyerte el sokak tetszését. Talán emiatt is lehet, hogy páran írták, az áll- és orr környékén kimondottan szárította a bőrt, így a megfelelő hidratálás elengedhetetlen utána. A pattanások gyulladtságát szépen kezeli.

Himalaya Herbals Neem Arcpakolás Normál és Zsíros Bőrre

himalaya-herbals-nim-arcpakolas-normal-es-zsiros-borre1-300-300

Átlagos pontszám:4,28

A mélytisztító arcpakolás az egyik legtöbbet véleményezett termék a kategóriájában. Az ígéret szerint szabályozza a faggyútermelődést és kitisztítja az eltömődött pórusokat. Negatívum, hogy tartósítószert és illatanyagot is tartalmaz – ez utóbbit meglehetősen bénán választhatták ki, ugyanis többen panaszkodtak a szagára. Mindennek ellenére sokan kedvelik és használják rendszeresen, dicsérik tisztító és mattító hatását és sokaknak a pattanások gyulladtságát is sikerrel enyhítette.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés