Krémmánia magazin

A sellők lesznek az új unikornisok?

2016-ban az egyszarvúk mindent vittek, de most úgy tűnik, 2017 őket fogja elvinni. Jönnek ugyanis helyettük a sellők! Cara Delevingne már 2015-ben felvette a hableány kosztümöt a Pán mozifilm kedvéért, szép lassan pedig a világ maradék része is új mesebeli lényt fog karjaiba zárni.

via GIPHY

Miből gondoljuk mindezt? Máris megtudod!

A műszempilláiról ismertté vált Unicorn Lashes (véletlen?) posztolása nyomán kapták fel a fejüket az újdonságra a beauty rajongók. A márka legutóbbi nagy dobása egy tényleg cuki, szivárványszínekben tündöklő, egyszarvú szarvára emlékeztető nyéllel ellátott sminkecset szett volt. Ez itt:

unicornlashesbrush

Az ecsetek iránt már a kezdetektől óriási volt az érdeklődés, készlethiány miatt jelenleg sem rendelhetőek. Az Unicorn Lashes pedig, kihasználva a nagy érdeklődést, újabb cukiságot lengetett meg az orrunk előtt.  Pár napja ugyanis egy sminkecset készlet vázlatát dobták fel Instagram oldalukra, majd gyorsan le is szedték azt, követőik pedig azóta is azon pörögnek, vajon tényleg készülni fognak sellős ecsetek? Még szerencse, hogy páran nem voltak restek és tovább osztották a képet, így fennmaradhatott az örökkévalóságnak a nagy terv első publikált vázlata:

Reméljük, a megosztott kép valóban csak egy kezdeti fázisban tartó tervezés agyszüleményét ábrázolja, az ecsetek ugyanis határozottan ízléstelenek. Sokat segítene a dolgon, ha a nyelek kevésbé tűnnének olyannak, mint egy halas bolt kínálatának alsó fele. Egyszóval: nekünk túlságosan is “életszerűek” az ecsetek, messze vannak a kifinomult megjelenés fogalmától.

A felröppent hírek szerint egyébként az ecsetekhez kagyló formájú tokok fognak tartozni – és itt, ezen a ponton ezzel az egész újdonsággal van egy kis bibi. Nem ez lenne ugyanis az első ilyen ecsetkészlet. A Spectrum Brushes még 2015-ben dobott piacra Mermaid Dreams néven egy szettet az Atlantis Collection részeként és mit az isten, épp kagylóformájú tartóval. Persze esetükben a sellőknek inkább csak színeiket vették alapul a sminkeszközök számára és talán nem is baj.

Spectrum Brushes Mermaid Dreams

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

via GIPHY

Addig is, míg eldől a sminkecsetek sorsa, nem kell aggódni, nem hagynak minket magunkra sellős sminkcuccok nélkül. Hableányok ihlette szemhéjpúdert ugyanis most is beszerezhetünk magunknak, nálunk a Krémmánián is utána nézhettek három típusnak:

A MakeUp Revolution két palettáját is véleményezték már, nevüket nézve az egyik határozottan aktuális: Mermaids vs. Unicorns

  makeup-revolution-szemhejpuder-paletta---mermaids-vs-unicornss-300-300A Mermaids Forever 32 színű gigapaletta sem kutya, igaz míg az előbbi 5-ös értékelésű, ez eddig csak a négyes átlagnál tart. Mentségére szolgáljon azonban, hogy a vélemények száma még meglehetősen kevés esetében is.

mermaids-forever-32-shade-eyeshadows-300-300

Harmadikként a 100% Pure natúrkozmetikai márka sminkszettje áll, a Fruit Pigmented Mermaid Palette ami egy highlightert és egy pirosítót is tartalmaz a három szemhéjfesték mellett:

100-pure-fruit-pigmented-mermaid-palettes9-300-300

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés