Krémmánia magazin

Télből a nyárba: trópusi sminkszett újdonság olaszosan

Tropico Italiano néven mutatta be a Dolce&Gabbana idei tavaszi-nyári kollekcióját, amelyhez kapcsolódóan hamarosan egy vadiúj make-up sorozat is érkezni fog.  Igaz a trópusi fíling csak Szicíliáig repít minket, a divattervező páros ugyanis a temperamentumos délolasz város hangulatából merített ihletet a látványos ruhakollekciónak, a színek, a minták, a különleges díszítések és anyaghasználat láttán azonnal ránk tör a vágy, hogy koktélt szürcsölgessünk valamelyik fehér homokos tengerparton.

A ruhákhoz kapcsolódó sminkkollekció is viszi tovább a hangulatot, a neve is hasonló: Tropical Spring. Debütálását februárra ígérik, pirosító, rúzs és szemhéjárnyalót pedig egyaránt fog tartalmazni. Lássuk is őket sorban.

dolce gabbana tropical spring

Dolce & Gabbana Creamy Illuminator

A púderes highlighter Rosa Del Mattino nevű pinkes árnyalatban érkezik aranyszínű dobozkában, amiben még tükör is kapott helyett.

Dolce & Gabbana Blush

A pirosító, melytől a trópusi hangulat mellé lágy színt is kap bőrünk, két árnyalatban lesz elérhető: Tropical Coral és Tropical Pink. A tartóba ez esetben egy picike ecset is helyet kapott a tükör mellett, így nyugodtan magunkkal vihetjük bárhova.

Dolce & Gabbana Eyeshadow Duo

A szemhéjárnyaló duó mindegyikében egy matt és egy fényes színárnyalat kapott helyet, fantázianevük pedig megegyezik a pirosítókéval: Tropical Coral és Tropical Pink. A kiszerelés két-két ecsetet is tartalmaz, a doboztető belsejébe épített tükröcskét pedig már mondani sem kell.

Dolce_Gabbana_Tropical_Spring_2017_makeup_collection6Dolce_Gabbana_Tropical_Spring_2017_makeup_collection3
< >

Dolce & Gabbana Passion Duo Lipstick

A kettős hatású rúzsok belsejét szatén csillogású ajakápoló képezi, amelyet a rúzs színéről gondoskodó, intenzív árnyalatú réteg vesz körül.

Dolce & Gabbana Eyeliner és Dolce & Gabbana Khol Pencil

A márka Crayon Intense kétvégű szemceruzájának aranyszínű kiadását is tartalmazza a kollekció, amely mellett Dahlia fantázianéven sötét, erősen pigmentált szemkontúr ceruza is elérhető lesz.

Dolce & Gabbana Passion Eyes Mascara

A szempillaspirál az ígéretek szerint nem csak dúsítja és meghosszabbítja pilláinkat, de pazarul íveltté is teszi őket, mindezt éjfekete színben.

Dolce_Gabbana_Tropical_Spring_2017_makeup_collection4Dolce_Gabbana_Tropical_Spring_2017_makeup_collection7
< >

Dolce & Gabbana Nail Lacquer

Négy gyorsan száradó, extrán fényes finishű körömlakkot is beválogattak, közöttük egy Beach Sand nevű aranyosan csillogót is.

Dolce_Gabbana_Tropical_Spring_2017_makeup_collection2

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés