Krémmánia magazin

A Polyvore TOP5 beauty kedvence

A szettszerkesztő oldal bizony nem csak a szuper ruha összeállítások miatt kedvelt. Rengeteg beauty termék is elérhető rajta, olcsótól a drágáig, minden kategóriában. Megnéztük, melyek azok a kozmetikumok és szépségápolási kiegészítők, amelyeket mostanság a legnagyobb buzz kísér, és nem csalódtunk. Találkoztunk régi ismerőssel, luxus márkával és – számunkra – újdonságnak számító márkával is, egyenesen Párizsból.

1. Flutterfluff Black Raquel Mink Lashes

Mint minden magára adó közösségi oldalon, itt is lehet lájkolni, mégpedig nem csak mások összeállításait, hanem a termékeket is. Ez alapján a legtöbb szívecskét egy műszempilla gyűjtötte be, nem kevesebb, mint 32134-et. A CF jelölésű, 100% nerc szőrből készült műszempillák többször is felhelyezhetők, az ígéretek szerint akár 25-ször is. 1 pár ára 25 dollár környékén mozog. A Flutterfluff lashes márka székhelye egyébként Dubai-ban van és a magas minőségű, kézzel készített, természetes szőrből készült műszempillákra szakosodott.

muszempillapoly

2. alfa.K griffé Paris körömmatrica

A második legnépszerűbb termék egy körömmatrica, amit egy alfa.K nevű francia beauty vállalkozás készít. A Polyvore-on a Constellation Nail Stickers nevű design a legkeresettebb, de érdemes végignézni a márka honlapján is, ugyanis nagyon szuper minták közül lehet válogatni. Aki imádja a körömdíszítést, annak az oldal maga lesz a Kánaán. Áruk 10-12 euro körül mozog, és kicsi súgunk: az www.iamfy.co oldaláról ingyenesen ki is szállítják őket.

alfak

3. YSL Rouge Pur Couture Satin Radiance Lipstick

Míg a múlt évi összesítőben a M.A.C rúzsa volt a legnépszerűbb, most a legtöbb kedvelés az ajakszínezők közül az Yves Saint Laurent rúzsára érkezett. A Rouge Pur Couture a Krémmánián is megtalálható, külön az alap rúzs és a matt árnyalatok is. Mindkettő értékelése nagyon jó, 4,37, ileltve 4,83, így nyugodt szívvel feltételezhetjük, hogy a szatén textúrájú változatok is épp ilyen jó minőségűek. Narancs, vörös és fukszia árnyalatokat is tartalmaz a kollekció, amelynek darabjai természetesen SPF15 fényvédelemmel és ajakápoló összetevőkkel is el vannak látva.

yslruzs

4. Guerlain Les Plus Beau Jour de ma Vie Eau de Parfum

A virágos-fás-pézsmás illat 2015-ben debütált, nálunk is megtaláljátok a KM-en, de ezidáig vélemény még nem érkezett róla – így ha próbáltátok, mindenképp osszátok meg velünk tapasztalataitokat, kíváncsiak vagyunk!

A fejjegyben angyalgyökér, citrusok és pink bors szerepelnek, a szívjegy cukrozott mandula, rózsa és narancsvirág illatjegyeket tartalmaz, míg az alapjegyet tömjén, pacsuli, vanília és fehér pézsma alkotják. A Fragrantica oldalán tartós és inkább tavaszias illatnak értékelték, ami elsősorban nappalra való.

guerlain

5. Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette

A Krémmánián is jó értékelésen áll eddig a Maybelline szemhéjfesték palettái közül a nude árnyalatokat tartalmazó változat. 4,55-ös értékelésű, 12 színt tartalmazó palettát szinte bármelyik drogériában megvásárolhatjuk, ára 4500Ft körül mozog. A vélemények alapján jól pigmentált, tartós színeket rejt a dobozka, amik szépen kiegészítik egymást. Némi kritika a legvilágosabb árnyalatokat érte, összességében azonban így is kipróbálásra érdemes, pláne, hogy árban is a megfizethető kategóriát erősíti.

maybellineplatette

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés