Krémmánia magazin

Sminkkollekció tavaszra, imádnivaló csomagolással

A rúzsok és szájkontúrceruzák színei szinte kiugranak a hófehér tubusokból, amelyek olyanok, mintha puha vattakorong és szépen mintázott fehér bőr elegyéből készültek volna. Persze csak műanyagok, de kétségtelen, hogy a KIKO Spring 2.0 limitált szériás beauty kollekciója nagyon szépre sikeredett.

KIKO20

Az arcsminkek között pirosító, bronzosító és highlighter is található a kollekcióban, a szemre kontúrceruzák és szempillaspirálból választhatunk, ajkainkra pedig ötféle színárnyalatban találunk rúzst és hozzájuk passzoló kontúrceruzákat is. Szemhéjpúderek sajnos most kimaradtak a szettből, bár a tavaszi nagy kedvenc barackszínű sminket jobb híján elkészíthetjük a pirosítóval is – amolyan basic változatban.

Natural Colour Blush

A pirosítóból három szín közül is választhatunk: egy barackos és két pinkes árnyalatban kapható, ez utóbbiból van egy lágyabb babás és egy korallos változat. Finom, bársonyos porpúder állagról van szó, a kiszerelés pedig pici tükröt is tartalmaz – igaz sem ecset, sem szivacsos applikátor nincs hozzá a felvitelhez, így nem feltétlen lesz a kézitáskákban bérelt helye.
Az új kollekció termékei még nincsenek fenn a KM-en, de a márka régebbi szortimentje szépen szerepel. Összehasonlításként a Shade Fusion Trio Blush például például 4,6-os értékelésű. A 2.0-ás változat ára 12,95 euro.

Sunset PomegranateBreathtaking AzaleaBrillant Sunrise
< >
Sunset Pomegranate - korallos rózsaszín

Natural Colour Bronzer

A kollekció bronzosítója a pirosítókhoz hasonlóan moringa mag kivonatot is tartalmaz, amire nagyon büszke a gyártó, de hozzá kell tenni a remek hírhez, még a parfüm összetevő is előrébb van az INCI-ben. A színeket tekintve négy különböző változatot is alkottak amelynek állaga a krémes és púderes között van félúton.
A bronzosítóba beleapplikáltak egy kisebb korrektort is, mindegyik típushoz egy-egy színt. Ez hasznos lehet, ha tudod, melyik korrektor színre van leginkább szükséged, bár ahhoz azért kellhet egy kis szerencse, hogy a hozzá tartozó bronzosító árnyalata is megfelelő legyen számodra. Summa summárum, inkább a bronzosítót válasszuk ki jól és örüljünk neki, hogy adnak hozzá egy kis extra kiegészítőt is.
Tükröcske itt is van, ecset/szivacs azonban továbbra sincs hozzá. Ára 15,95 euro
A márka más bronzosítóit még nem sokan próbálták, de akik bevállalták, azok elégedettek voltak vele, csupa jó értékelést kaptak eddig.

Naturalistic SiennaRecharging HoneyHarmonic SiennaEmpowering Honey
< >
Naturalistic Sienna

Natural Colour Highlighter

Highlighterek két árnyalatban kaphatóak, egy rózsaszínes és egy pezsgős változatban. Egy pici korrektor itt is belekerült a dobozkába, persze állagra és fényre a highlighter tulajdonságaival rendelkezik. Előnye lehet azonban, hogy ha még a végső simításoknál is szükségét éreznéd egy picike korrigálásnak, segítségedre lehet – persze csodákat azért nem kell tőle várni.
A KM-en a KIKO-nak egy krémes highlightere van fenn, a Radiant Touch Creamy Stick Highlighter. Az eddigi (kevés számú) vélemény alapján mind a színek, mind az eldolgozhatósága nagyon jó, lehet rá esély, hogy ennél a termékváltozatnál sem nyúltak mellé. Ára 15,95 euro.

Iridescent ChampagneIridescent Rose
< >
Iridescent Champagne

Multicolour Glitter Eyeliner -Brightening eye pencil

Szemkontúrceruzák a lágy aranytól a a feketéig hat különböző színben érhetőek el. Állagra egészen puha, mégis precíz vonal húzható vele, vékony és vastag egyaránt és könnyű eldolgozni is, ha inkább füstös hatást szeretnénk elérni vele. A színek ragyogóak, jól pigmentáltak, nem mentek el a matt mánia irányába egyik esetében sem.
Ára 7,95 euro.
Színek: Diaphanous Gold, Silent Taupe, Atmospheric Mocha, Lagoon Turquoise, Celestial Steel, Luminous Black

kikoeyeliner

 

Extreme Volume Effect Mascara Kit

A szempillaspirál szettben érkezik, egy volumen növelő, legyezőszerű hatású és egy szempilladúsító spirál formájában. Az Extreme Volume Effect Fibers felel az előbbiért, amelyre még egy rétegként felvíve a fekete Extreme Volume Effect Mascara-t, teljes lehet a műszempilla-hatás. A szett ára 15,95 euro. A Krémmánián a márka több szempillaspirálja is szerepel, sajnos eddig nagyon kevéske véleményezéssel, amelyek jó-rossz skálán rendesen szórnak is. Erről a konkrét szettről a Youtube-on már találhattok olasz videókat bloggerektől, azok alapján látványos hatás érhető el segítségével.

Kiko-mascara2Kiko-mascara
< >

More Colour Lipstick és More Colour Lip Liner

A rúzsok esetén is passzolták a matt vonalat, finoman fénylő ajakszínezőket dobtak piacra, hat különböző színben: Billowing Peach, Peaceful Coral, Joyful Pink, Balanced Red, Heavenly Fuchsia, Freedom Mauve. Puha textúrájú rúzsról van szó, ami könnyen és egyenletesen felvihető, miközben, jól fedő, élénk színt varázsol ajkainkra. Ára 10,95 euro.
A Krémmánián néhány másik KIKO rúzs megtalálható, többségét használóik agyon dicsérték, így talán nem leszünk könnyelműek, ha az új változatokról is azt mondjuk, érdemes lehet őket kipróbálni.
A rúzsokhoz persze színben passzoló szájkontúrceruzák is készültek, ezek ára 5,95 euro.

Kiko-ruzs2Kiko-ruzs1Kiko-szkontur
< >

3In1 Kabuki Brush

A kollekció utolsó darabja egy kabuki ecset, ami  esetén kétféle színű szőr közül is választhatunk. Az ecset a púderes és a krémes állagú dekorkozmetikumok felvitelére is alkalmas, formáját úgy alakították ki, hogy nagyon kevés anyagot vegyen fel és azt szépen, egyenletesen lehessen eloszlatni az arcon. Puha, szintetikus szőrszálakból készült, amivel a smink szépen építhető. Mérete miatt táskabarátnak számít. Ára: 16,95 euro.

Kiko-brush2Kiko-brush1
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés