Krémmánia magazin

Hajszínező újdonság a színek szerelmeseinek

Az élénk árnyalatokkal vagy épp pasztell színekkel tarkított hajak trendje stabilan odaszögezte magát a tavaszi-nyári menőségek közé, így ha eddig nem próbáltátok ki, milyen lenne egy kis kékes, netán rózsaszínes huncutság a hajatokba, most már tényleg itt az ideje beújítani.

Igaz ugyan, hogy a munkahelyek egy részén nem preferálják valódi énünk teljes kibontakozását – már ami az “extrém” külsőt illeti -, van azonban rá megoldás, hogy csak egy hétvége, miniszabi vagy egy jó kis buli erejéig színezzük át sérónkat valamilyen meglepő színre.

A hajszínezés pedig akár otthon is megoldható, a L’Oreal ugyanis nemrég dobott piacra egy termékcsaládot, ami tele van intenzív színekkel és pasztell árnyalatokkal, valamint minden olyan hajfesték típussal, amire csak szükség lehet. A L’Oreal Paris Colorista csapatáról van szó, amiket már a Krémmánián is megtaláltok.

A Colorista kollekcióba tartozik szőkítő, tartós hajfesték, valamint olyan is, ami az ombre és balayage festési technikához szükséges spéci ecseteket is tartalmazza. Ha pedig meguntuk a színt, a hajfesték eltávolítóval, ami Fader Shampoo névre hallgat, resetelhetjük a látványt – és kezdhetjük elölről, valami más árnyalattal.

A tartós hajfestékből, ami L’Oreal Paris Colorista Paint névre hallgat, 11 különleges árnyalat érhető el, míg a Colorista Washout hajszínezőkből 13 kapható:  türkiz, lila, burgundi, kék, vagy épp mentazöld és pink színűre is festhetjük hajunkat. A hajfestéknek spéci zselés formulája van, ami által felvitele egyszerűbb és az ígéretek szerint a fedése is jobb lesz tőle. A hozzá tartozó különleges ecset segítségével pedig sokkal precízebben dolgozható el a hajfesték és több anyag jut a hajra.

 

colorista_1colorista_2colorista_3colorista_4colorista_5colorista_7colorista_8colorista_9colorista_61 copy2 copy3 copy4 copy5 copy6 copy7 copy8 copy9 copy
< >

A bemosók 1-2 hétig tartó eredményről gondoskodnak (2-15 hajmosás közötti időre), de ha ezt is hosszú időnek érezzük, az egy napos hajszínező spray-kkel még mindig tehetünk egy kis átmeneti színt hajunkba. A Colorista Temporary Hair Colour Spray névre hallgató újdonságok 7 árnyalatban kaphatóak. Működésének lényege, hogy a fehér mikropigmentek a hajon vásznat képeznek, majd a pigmentek erre tapadnak, így minden hajszínen megfelelően látszik a kiválasztott szín.

s1 copys2 copys3 copys4 copys5 copy
< >

A tartós színezők táborát gyarapítja a Colorista Balayage és a Bleach is. Előbbi a közkedvelt balayage hajfestési technikához kialakított fésűvel van ellátva, segítségével világosabb árnyalatokat lophatunk hajunkba a melírtól megszokott csíkos hatás nélkül. A Bleach pedig egy szőkítő, ha úgy érezzük, szükségünk lenne némi világosításra, mielőtt az adott színt felvisszük hajunkra.

colorista_10AC5 30aout 2016 copie copy
< >

Az ombre és balayage technikákkal szuper megoldások születhetnek, a nagy kedvenc rózsaarany hajszín ragyogását is tovább tudja fokozni egy kis plusz, pasztell rózsaszínes átmenet. A bevállalósok pedig akár az egész hajtömeget átszínezhetik kékre, szürkésre vagy épp lilára – ami tetszik.

ff

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 • Kodi

  Ha nem gyártanának ízléstelen hülyeségeket, kevesebb stílusbeli karaktergyilkosság lenne az utcákon. Gondolom ennek köszönhetően egyre több vállalhatatlan fejű tizenévest fogunk látni, mintha nem lenne éppen elég belőlük. :((

  • daniella

   El nem tudom képzelni, hogy zavarhat valakit más hajszíne, ami, hangsúlyozom, nem az övé… Az, hogy szerinted a színes haj ízléstelen, az nem jelenti, hogy ez egy univerzális tény, ha nem tetszik, el kell fordulni.
   A hajfestés ugyanolyan önkifejezési forma, mint az öltözködés vagy a sminkelés, ennélfogva nem várható el, hogy mindenki ugyanolyan “visszafogottan” nézzen ki. Szép is lenne a világ, ha minden nő barna hajjal, térdszoknyás kosztümben mászkálna… Ja, nem.

  • padlizsánmacska

   kicsit demagóg ez az általánosítás, mindent lehet igényesen is művelni igénytelen helyett, így a színes hajfestést is. másnak talán pont az nem tetszik, ahogy te hordod a hajad, na és akkor mi van, felborul a világ rendje? ízlésről vitatkozni elég felesleges szerintem.

  • Emese Orosz

   Mi az a stílusbeli karaktergyilkosság? Ebben a hajszínezési témában nem tudom máshogy elképzelni, mint hogy valakit (akár többször) lefognak, erőszakkal beszínezik a haját és az illetőt ezzel teszik unszimpatikussá, ezzel járatják le. Kissé abszurd…

  • Bori Romsics

   Aki ápolatlan és igénytelen, az a Colorista előtt is az volt, és nem éppen ettől a színezőtől lesz “vállalhatatlan fejű”. Aki igényes, az tudja viselni a pasztellrózsaszínt és a grannyszürkét is. 🙂