Krémmánia magazin

Beautycuccok, amiktől gyermeki énünk odáig lesz

A The Face Shopnak köszönhetően mostantól újabb mesehősöket költöztethetünk sminkasztalkánkra. Történt ugyanis, hogy a népszerű dél-koreai márka és a Disney újabb sorozat közös kozmetikumot dobott piacra, amelyek mindegyike a népszerű mesegyár egy-egy karakterét hordozza csomagolásán.

Múlt év nyarán Miki egér, Micimackó és Mike, a Szörny Rt. szereplője került a csomagolásokra, amik közül az egérfüles tégelyek és ceruzák különösen cukikra sikerültek. Volt közöttük BB és CC cushion, szempillaspirál, pirosító és ajakszínező is.

Rövid időn belül tovább bővítették a palettát, bejött a képbe a Százholdas pagony többi lakója is egy-egy körömlakk erejéig.

Múlt év végén aztán jöttek a hercegnős kozmetikumok. Hajmaszk Aranyhaj szereplésével, Hófehérkés és Kis hableányos arcmaszkok, szemhéjpúderek, ajakszínezők, körömlakkok és persze cushion-on is szerepeltek a sorozatban.

A mostani kollekcióba is csupa népszerű sminkes cucc került: kompakt cushion Malacka, Donald kacsa és Sullivan pofijával a tetején, spéci primer Daisy kacsa ajánlásával, ami direkt kompakt cushionnal készített sminkekhez való, valamint Donald kacsás korrektor paletta is.

A kollekció már több helyről is beszerezhető online, az ebay-en például a cushion ára 4500 Forint körül mozog, a cushion primer 4000Ft, a concealer paletta 4800Ft, de megtaláljátok a korábbi sorozatok tagjait is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés