Krémmánia magazin

Sminktrend, ami gyorsabban terjed, mint a hülyeség

Pedig ez is az. Igaz, e kijelentés hordoz magában egy jó adag személyes véleményt is, azért bízom benne, hogy az Instagram által magasba emelt hype nem fog kilépni a kísérletezgető lányok szobájából.

Hogy mi a lényege? Nagyon egyszerű: hosszában, középen tegyél választékot szemöldöködbe, majd fixáld a madártollra hasonlító eredményt. Minél markánsabb a választék, annál jobb.

A lavinát, akarom mondani a trendet egy finn sminkmester, Stella Sironen indította el a fenti fotó posztolásával, mindössze 5 napja. Ennyi idő azonban bőven elegendő volt, hogy a félig-meddig poénból kiírt felhívást tucatnyian komolyan vegyék és elkészítsék saját mesterműveiket.

#featherbrows néven lehet rájuk találni az Instagramon, amik közül talán a lentiek lettek az eddigi legszebbekfurábbak. Egy lazulós péntekre talán nincs is ennél könnyedebb téma – de azért reméljük, senki nem érti félre a dolgot és nem leptek el minket hasonló csini csodákkal. 😉

Mentés

Mentés

Mentés

  • umpalumpa

    Bleeee…

  • Szerintem nagyon különleges, és művészi. Kár volt ennyire belefogalmazni egy személyes véleményt a cikkbe. 🙂

  • Az jutott eszembe, hogy Natalie Portman sminkje talán még izgalmasabb lett volna ezzel a megoldással a Fekete hattyúban.

  • HRenata

    Szerintem ronda, bár mondhatjuk rá, hogy különleges…