Krémmánia magazin

Erdő, mező vadjai, mind felsorakoztak, hogy modellt álljanak nekünk

Akinek bejön a skandináv design, biztosan odáig lesz ezekért az állatokkal díszített manikűrökért. Népszerűségük egy ideje már túlnőtt azon, hogy szimplán faliképként vagy kispárna nyomatként díszítse otthonunk és egyre több ötletet láthatunk arra, milyen jól mutatnak körömdekorációként is.

Érdekes egyébként, hogy a nagy múltra visszatekintő japán papírhajtogatás, az origami formavilága a skandináv design trendnek köszönheti kedveltségét. A pár vonalas, sarkosan egyszerű ábrázolás gyorsan elnyerte mindenki szívét, aki egy kicsit is szereti a letisztult formavilágot, a minimalizmus ridegségétől mentes, kreatív képi megjelenést.

A körmöket tekintve a szarvas és a maci szinte alap, de erősen a nyomukban vannak a flamingós és kutyás változatok is, nem beszélve a rókáról és az oroszlánról.

allatos1allatos2allatos3
< >

Elkészítésük sajnos nem épp kezdőszintű, otthon, SK csak igazán kiváló kézügyességű nőtársainknak ajánljuk – akiknek ha megy, egyúttal javasoljuk, indítsanak rá vállalkozást is, lehetőleg valahol a közelünkben.

Mindenki másnak ott vannak a körömmatricák.

etsymoyouali
< >
Etsy - @ThriftBoxUK

Szerencsére jó pár helyen beszerezhetőek, körmös szaküzletekben, drogéráikban és persze online is, akár az Etsy-ről, Aliexpress-ről, Ebay-ről, vagy valamelyik márka weboldaláról közvetlenül.

allatos4allatos5allatos6allatos7allatos8allatos9allatos10allatos11
< >

SzerencséMentés

Mentés

Mentés

Mentés