Krémmánia magazin

Érkezik a KKW X KYLIE beauty kollekció!

Jó nagy feneket kerítettek az új kollaborációnak a Kylie Cosmetics-nél, a legújabb közös projekt résztvevője nem más, mint Kim Kardashian West. Az elmúlt napokban ettől a hírtől zsizsgett a net, mára pedig Kylie minden szükséges infót megosztott az újdonságról.

Fotó: Denise Truscello/WireImage

A négy nude árnyalatú folyékony rúzst tartalmazó kollekció pár nap múlva, április 25-én (magyar idő szerint 26-án 0:00-kor!) landol a márka webshopjába, a szettet pedig 45 dollárnak megfelelő magyar forintocskáért tudja megrendelni, aki hajlandó lesz fennmaradni érte az éjféli óráig.

A Kim K folyékony rúzsok új, Créme Liquid Lipstick névre keresztelt formulával jelentkeznek. Az árnyalatokat Kim nevének valamilyen variánsai szerint keresztelték el, úgymint: Kimberly (világos barnás nude), Kim (puncsos korallos nude), Kiki (lágy pink tónusú nude) és Kimmie (mályvás nude), amiről már egy rövidke videót is közzétettek.

Azt is megtudhattuk, Kim Kardashian és Kylie igazi lelki társak, anyukájukkal hárman teljes az összhang közöttük, ezért már ők is nagyon várták, hogy közösen dolgozhassanak ki egy új sminkcsaládot.

Azt még nem tudni, hogy a rúzsok külön külön is megvásárolhatóak lesznek-e, egyelőre csak a négy darabos szettről osztották meg az infókat.