Krémmánia magazin

A legnépszerűbb natúr kozmetikumok, amik a Pinteresten pörögnek

A hétvégén volt a Föld napja, amihez kapcsolódóan a Pinterest egy külön táblára gyűjtötte össze azokat a organikus és natúr kozmetikumokat, amik az elmúlt időszakban a legnépszerűbbek voltak felhasználóik között.

A hazai drogériák polcain sajnos egyiküket sem találjuk meg, de online bármelyik könnyedén beszerezhető. Van köztük arcápoló szérum és ajakbalzsamként is funkcionáló pirosító, de sampont és arctisztító kendőt is kedvel a net népe. Mi most ötöt válogattunk ki közülük, de érdemes lehet a teljes listára rákukkantani.

Ursa Major Essential Face Wipes

Pinterest

undefined

A 100% bambusz rostból készült arctörlő segítségével gyengéden tisztíthatjuk le arcunkról a szennyeződéseket, miközben hidratálja is bőrünk. 3%-os természetes AHA/BHA komplex tartalmának köszönhetően enyhe hámlasztó hatással is bír, eltávolítja az elhalt hámsejteket, tiszítja az eltömődött pórusokat. Hatóanyagai között szerepel az aloe, a varázsdió, a rozmaring és a fűzfa kéreg kivonat is. Az összképet talán csak az rontja, hogy a praktikusan egyesével csomagolt termék egy nagy kupac műanyag hulladékot hagy maga után.

Frank Body Original Coffee Scrub

Pinterest

undefined

A pörkölt és őröl robusta kávébab felhasználásával készült testradír hidegen sajtolt mandulaolajat, E-vitamint és tengeri sót is tartalmaz. Együttes hatásukkal nem csak finom sima lesz bőrünk, de egy kis plusz ápolást is kap. A testradír nem csak a Pinteresten pörög, a márka rajongói lelkesen osztják meg magukról “kávézaccos” fotóikat az Instán és minden más közösségi média felületen is. A kávés bőrszépítés úgy tűnik, határozottan menő dolognak számít mostanság.

Rahua Sampon

Pinterest

undefined

Nálunk, a Krémmánián is érkezett már róla pár véleményezés, amik alapján egészen jónak tűnik a termék, igaz az ára is meglehetősen borsos. A tapasztalatok alapján jobban habzik, mint más natúrsampon, szépen tisztít, ápol. Hogy mennyire lesz tőle hajunk oly szépen csillogó, mint az equadori quechua nőké, akik állítólag a rahua olajnak köszönhetik hajuk szépségét, úgy tűnik, változó. Volt, aki áradozott hatásosságáról, míg más semmi extra eredményről nem tudott beszámolni. A rahua olaj mellett zöld tea kivonatot, citromfű kivonatot, melaszt, levendula és eukaliptusz olajat, valamint tengeri sót és glicerint tartalmaz.

Tata Harper Volumizing Lip & Cheek Tint

Pinterest

undefined


Arcunkra pirosítóként, ajkainkra lágy színezőként használhatjuk a csini tégelyes kozmetikumot, amiből öt színárnyalat közül is választhatunk. Hétköznapi, no-makeup sminkekhez remek választás lehet, gazdag, természetes színeihez hidratáló összetevők,  ásványi anyagok is társulnak. Egyetlen hátránya talán a kiszerelés, hiszen mint tudjuk, az ilyen tégelyes kozmetikumok nem épp könnyű tisztán tartásukról híresek.

Drunk Elephant C-Firma™ Day Serum

Pinterest

undefined

Gél állagú 15%-os C-vitaminos szérum, ami minden bőrtípusra használható. Hatása a benne található aszkorbin savnak köszönhető, emellett más antioxidánsokban, esszenciális alkotóelemekben is gazdag. Hatóanyagai gyorsan felszívódnak a bőrbe, géles állagának köszönhetően könnyen felvihető. A termék pH értéke 3,3-3,5 közötti, ami ideális közeg a C-vitamin hasznosulásához – a C-vitaminokról itt tudsz részletesebben olvasni nálunk.

A teljes Pinterest listát ITT találjátok.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés