Krémmánia magazin

Illat egy jobb világhoz (X)

Ahogyan a The Body Shop alapítója, Anita Roddick harcolt az állatokat érő erőszak ellen, úgy egy teljesen új gondolkodásmódot teremtett az illatgyártásról. A parfümiparban az őzeket kegyetlenül felhasználták, hogy erőszakkal pézsmát állítsanak elő, így a márka 1981-ben elsők közt létrehozott White Musk illata úttörőnek számított az etikus és vegán pézsma előállításában.

AZ IKONIKUS WHITE MUSK

Az eredeti White Musk illat első volt a maga nemében, s mind a mai napig egyszerre jelent modern és klasszikus illatot. Fiatalos és feminin, az új White Musk L’Eau pedig frissességével és gyümölcsösségével tesz hozzá az ikonikus alapillathoz. Tökéletesen megjeleníti a márka szenvedélyességét, aktivista történetét, s elköteleződését a vegetáriánus és erőszakmentes kozmetikumok iránt.

AZ ÚJ SZENVEDÉLY – WHITE MUSK L’EAU

„ Az új generációhoz akartam szólni ezzel az eleven, modern frissességgel, amit könnyű viselni és ellenállhatatlanul gyümölcsös, meghintve leheletnyi zöld vonásokkal.”

Dominique Ropion, parfümőr

KÖZÖSSÉGI KERESKEDELEMBŐL SZÁRMAZÓ ALKOHOL

A White Musk termékek előállításakor nem csak erőszakmentes pézsmát használnak, hanem közösségi kereskedelemből szerzett organikus alkoholt, melyet cukornádból állít elő a brazíliai Native cég. A vállalkozás élenjáró az innovatív, fenntartható mezőgazdaságot tekintve, jelenleg 470 helyi asszony számára biztosít munkahelyet s teremt lehetőséget a helyi beruházásokhoz.

ISMERD MEG AZ ÚJ WHITE MUSK L’EAU ILLATOT !

Ha szeretted az eredeti illatot, az új White Musk L’Eau lesz az új szenvedélyed. A márka védjegyévé vált kifinomult és szenvedélyes pézsma illatot a tavasz tiszta frissességével bolondították meg. A White Musk-ot megédesíti a körte gyümölcsös jegye, amihez tökéletesen passzol az ikonikus virágos jegy liliomból, jázminból és rózsa eszenciából.

A cikk megjelenését a The Body Shop támogatta.

Mentés

Mentés