Krémmánia magazin

A Glamour Glammies szépségnapja az Arena Plazában (X)

Az év legglamúrosabb beauty-eseménye idén is a Glammies lesz az Arena Plazában! A tavaszi megújulás magával hozta a legújabb kozmetikai és szépségápolási termékeket, melyeket egy szuper szépségnap keretében kipróbálhatnak az Arena Plaza vendégei.

Május 27-én egész nap várják a szépülésre és kényeztetésre vágyókat, ahol számos márka sminkjeit, krémjeit és parfümjeit is megismerhetik, emellett rengeteg meglepetést és kedvezményt is szerezhetnek a beauty rajongók!

Többek között az alábbi márkák várják programjaikkal az érdeklődőket

A körömlakkok és a kézápolás szerelmeseinek többféle manikűrt, kézmasszázst és kedvezményeket kínál a CND Nail Lounge.
Akik az arcbőrüket szeretnék a nyárra felkészíteni, azok a NIVEA standjánál ingyenes felmérést kaphatnak egy speciális diagnosztikai géppel.
A Bioderma és a Shiseido tanácsadói segítségével pedig bőrápolási és sminkes tippeket is kaphatnak az érdeklődők.
Az AVON standján a sminkek tesztelésén kívül ajándék katalógusokkal és nyereményjátékkal is várnak mindenkit.
Az Yves Saint Laurent, a Guerlain és a Paco Rabanne Olympéa & Invictus Intense csodás parfümökkel, ingyenes termékmintákkal és illatfújással teszik még üdébbé az esemény résztvevőit.

Természetesen a vásárlás sem maradhat el egy ilyen fantasztikus napon!

A Glammies-nap alatt 20% kedvezményt kínál a Clinique, a Douglas, valamint a Nail & Go a géllakk szolgáltatásaiból. A ROSSMANN sajátmárkás termékei 25%-kal, az Yves Rocher készítményei pedig 40%-kal olcsóbban lesznek megvásárolhatóak.
Akik a MAC-nél szerzik be legújabb kozmetikai kedvenceiket, azok vásárlásukhoz termékmintát kaphatnak ajándékba, ahogyan szintén meglepetéssel készül a L’Occitane is 8 000 Ft értékű költés felett.

A Glammies szépségnap most is szorosan összekapcsolódik a Glamour online beauty szavazásához a legtrendibb szépségápolási készítményekről!

A márkák összesen 33 kategóriában mérettetnek meg, az elérhetőbb árkategóriájú termékektől egészen a luxusig. Nyár elején pedig az is kiderül, hogy mely kedvencek nyerik az idei Glammies-díjakat!

További információ a Glamour Glammies szépségnapról az esemény Facebook oldalán található.

A cikket az Aréna Pláza támogatta.

Mentés

Mentés