Krémmánia magazin

Értékes növényi olajok és a keratin egyedi kombinációja az egészséges és gyönyörű hajszálakért (X)

A száraz, forró levegő, az erős napsütés, kémiai és fizikai behatások bizony megviselik a hajunkat. Aki festeti, sokat szárítja vagy vasalja a haját, annak gyakran szembe kell néznie a haj töredezésével.
Ha igazán hatékony megoldást keresel, és nincs időd órákon át bíbelődni a hajaddal, válaszd a Helia-D Regenero Expressz Tápláló Hajmaszkot, amely gyorsan segít helyreállítani a sérült haj szerkezetét.

Hajmosást követően mindössze 3-5 perc, és a hajad szép fényes, sima és selymes tapintásúvá, könnyen kezelhetővé válik, hogy mindig tökéletes lehessen a megjelenésed!

Értékes agán- és avokádóolaj, valamint keratin és B5 provitamin tartalma mélyen táplálja és hidratálja, könnyen kifésülhetővé teszi még a száraz, töredezett, festett hajat is. Rendszeres használata során a haj egészségesebb lesz, visszanyeri fényét és rugalmasságát. Fényvédő tartalma segít megvédeni a festett hajat a kifakulástól, finom, üde illata pedig jókedvre derít még az esős napokon is!

A még tökéletesebb hatás érdekében a hajmaszk használatát követően használd a Helia-D Regenero hajvégápoló szérumot is, melyet nem kell leöblíteni a hajról.

Összetevők

Keratin: a keratin egy fehérje, amely a haj szerkezetének több mint 90 %-át alkotja. A roncsolt, száraz, töredezett hajszálakat feltölti a szükséges tápanyagokkal és gondoskodik a hajszerkezet újjáépítéséről. A keratinos hajápolók rendszeres használatával a károsodott haj visszanyerheti egészségét és természetes ragyogását.

A B5 Provitamin lágyítja, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat,  kisimítja és csillogóvá teszi a hajszálakat.

Argán- és avokádóolaj: gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően mélyen táplálják, hidratálják és regenerálják, erősítik a töredezett hajszálakat, ragyogóvá és kellemes tapintásúvá teszik a hajat.

Összetevők: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Argania Spinosa (Argan) Oil, Hydrolyzed Keratin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol, Parfum / Fragrance, Benzophenone-4, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid.

A cikk a Helia-D támogatásával készült.

Mentés

Mentés

Mentés