Krémmánia magazin

Dinnyés beauty kedvencek, a tökéletes augusztusi fílinghez

Tetőtől talpig dinnyeillatba burkolózhatunk, annyi különféle kozmetikumot találhatunk, amit Augusztus Gyümölcse ihletett. Sorra vettünk néhányat közülük, amiket a Krémmánián is megtalálhattok; és ha már kilószámra mégsem egészséges falni a gyümölcsöt, legalább az illatát élvezzük nyugodt szívvel a nyár hátra lévő részében.

Oriflame Essentials Multifunkciós Krém Dinnyével

Átlagos pontszám: 4,75 (vélemények száma: 20)

Könnyed állagú, gyorsan felszívódó krém, ami ennek köszönhetően igazi nyári kedvenc lehet. Arcra és testre egyaránt ajánlják, parfüm tartalma miatt azonban inkább csak testápolóként érdemes kacérkodni vele. Finom dinnyés, igazi nyári illata van, így akár az őszi időszakra is halmozhatunk belőle készletet, hogy a rossz idő beálltával is legyen még valami, amivel visszaidézhetjük a nyári napokat. Persze csak akkor, ha nem extrán száraz a bőrünk.

Benetton Arousing Watermelon Illatpermet

Átlagos pontszám: 5 (vélemények száma: 1)

Nincs még hatalmas rajongótábora a KM-en, de mindenképp jó, ha tudtok róla, a Benettonnál nem csak ruhát, de illatpermetet is találhattok. Az illata könnyed, nyárias, persze tartósságban nem kell tőle ugyanazt várni, mint egy parfümtől, arra azonban remek, hogy nap közben is felfrissítsd magad. A termék több más illatban is elérhető, jázminos, almás, mangós vagy épp orchideás változat is kapható belőle.

Korres Watermelon Revitalising Mask

Átlagos pontszám: 5 (vélemények száma: 1)

Hidratáló és frissítő arcmaszk, illata kellemes, nem tolakodó. Tartalmaz a makadámiafa terméséből előállított olajat és édes mandulaolajat is, amelyek a bőr puhává tételéért felelnek, a benne található görögdinnye kivonat pedig antioxidáns hatással bír.

The Body Shop Born Lippy Watermelon

 

Átlagos pontszám: 4,46 (vélemények száma: 26)

Pici tégelyes ajakbalzsam görögdinnye illattal, ami hidratál és közben finom fényt is ad ajkainknak. Néhány vélemény alapján már-már szájfény hatású a finish és az ízére sem volt panasz. Hidratáló hatása nagyban függ attól, mennyire hajlamosak kicserepesedni ajkain. Sokak szerint ügyesen teszi a dolgát, másoknál gyorsan felszívódott. Mivel a kis tégely sokáig elég, így ár-érték arányban is  jónak mondható a termék, érdemes lehet vele egy próbát tenni, hiszen összességében szép értékelést kapott.

Fruttini My Easygoing Is Watermelon Testápoló

 

Átlagos pontszám: 5 (vélemények száma: 2)

Könnyű, nyári testápoló, ami gyorsan felszívódik és puhává teszi a bőrt. Hidratál és közben édes dinnyeillattal borít be minket, na nem túlzóan, épp csak annyira, hogy élvezhető legyen a nyárias illat. Létezik belőle tégelyes kiszerelésű testvaj, tusfürdő, kézkrém és testpermet is, így ha bejött az illata és hatékonysága bővíthetjük vele készleteinket.

Africa Organics Organikus Kalahári Dinnye Testápoló

Átlagos pontszám: 4,75 (vélemények száma: 4)

Leírása szerint “a Kalahári sivatagban vadon élő dinnye magjaiból nyert olaj gyengéden keveredik a kókusz- és napraforgóolaj értékes komponenseivel, az aloe vera nyugodtságával, valamint a narancsolaj citrusosságával, melyet kolbászfa kivonattal fűszereztek.” A valóságban azért inkább arról van szó, hogy a többi összetevőből állítottak össze egy jó kis terméket, ami kétségtelen, tartalmaz Citrullus Lanatus Seed Oilt is, vagyis a dinnye magjából előállított olajat, azonban az INCI-ben elfoglalt helye alapján nem ez a fő hatóanyaga. A termék egyébként nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, ami nagy pozitívuma. Állaga könnyű, lágy, a visszajelzések alapján gyorsan felszívódik a bőrbe és megfelelően ápolja is azt.

Nesti Dante Il Frutteto Barack-Dinnye szappan

Átlagos pontszám: 5 (vélemények száma: 2)

Kellemes sárgadinnyés-barackos illatú színszappan, amelynek formája a natúrszappanok szögletességét idézi. Fő hatóanyagai a kókuszolaj és a pálmaolaj. Színezőanyagot nem tartalmaz, habzása krémes. A firenzei márka szappanjai hagyományos eljárással, üstben főzve készülnek, a Krémmánián pedig szinte mind nagyon jó értékelésű, így ha valakinek épp a dinnyeillathoz támad kedve, érdemes beújítani a fürdőszobájába egyet belőle.

Aveo Körömlakklemosó – Acetonos, Dinnyeillattal

Átlagos pontszám: 4,8 (vélemények száma: 5)

Bizony, még körömlakklemosót is találhatunk görögdinnyés illatosítással, ráadásul a vélemények alapján erőteljesebb a dinnyés illat, mint az aceton szaga. Hatékonysága is jó, gyorsan, alaposan leszedhető segítségével a lakk körmeinkről, még a sötétebb színekkel is elbánik. Ára sajátmárkás termékhez méltóan baráti, így egy próbát simán megér.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés