Krémmánia magazin

Mert neked is jár az énidő! (X)

A nap mindenkinek 24 órából áll. A több műszakban dolgozó édesanyának, a túlórázó üzletasszonynak, és az otthon babázó kismamának is. Mennyien örülnénk egy 25. órának, amiről senki sem tud, csak mi? 🙂

Amit csak magunkra gondolva tölthetnénk el.  Milyen csodálatos lenne, ha például alvás közben ránctalaníthatnánk? A jó hír, hogy megtehetjük!

A 9. kerület egy csendes kis utcájában van egy szalon, ahova belépve megszűnhet a külvilág, és szelíd erőszakkal rá vagyunk kényszerítve, hogy szánjunk saját magunkra egy órát.  A Sapphire készülék nemcsak kikapcsolódást nyújt, de egy óra zavartalan nyugalmat, befelé fordulást, csendet, miközben bőrünk megújul, ráncaink kisimulnak.

Mennyi minden fér egyetlen órába, igaz?

Szeretjük a működő dolgokat, és azt is, ha ismerős arcok adnak hitelt valaminek. Többek között Kovács Patrícia is azok közé tartozik, aki bizalmat szavazott a Sapphire-nak, és nálunk töltik el azt a bizonyos “énidőt”.

Patrícia így mesélt arról, hogy mit nyújt neki a kezelés:  “Világ életemben pörögtem ezerrel és folyamatosan egyszerre több dolgot csináltam. Amióta megszületett a kislányom, azóta ez megsokszorozódott, és szinte nincs is “énidőm”. Viszont eljött az idő, amikor megéreztem, hogy ez így nem mehet tovább, mert baj lesz, ha nem tudok egy kis időt magamra is fordítani. Sok a stressz és sajnos folyamatosan kialvatlan vagyok. Nagyon megörültem, amikor megtaláltam ezt a kezelést. Egy óra csend és harmónia, amikor megáll a világ és “muszáj” pihenni. Várom az eredményt és biztos vagyok benne, hogy hatásos lesz.”

Aki szeretne tenni egy próbát a ránctalanítás és a pihenés eme kombinációjával, annak irány a QuantumMed! A Sapphire készülékkel kapcsolatos minden részletet itt találsz.

A cikk a Quantum Szépségszalon támogatásával készült.

Mentés