Krémmánia magazin

Beauty adventi kalendárium börze – 2017

Összegyűjtöttük, az egyes márkák milyen kalendáriumokkal készültek advent idejére. Drogériás és luxus válogatás egyaránt kapott helyett, méretüket tekintve pedig szintén nagy a szórás. Volt, aki idén is csak 7 napos változatot készített, másnál 24+-os díszdobozos szépségeket is találhatunk. Jöjjenek szépen, ABC sorrendben:

Charlotte Tilbury Naughty & Nice Magic Box

Sminktermékek és bőrápolók is kerültek az ablakocskák mögé a 12 napos Charlotte Tilbury kalendáriumban. Az ékszerdoboz formájú csomagolás a márka legjobbjait tartalmazza, mint a Charlotte’s Magic Cream, a Goddess Skin Clay Mask arcmaszk vagy a 5 Star Mascara szempillaspirál.

Clarins Advent Calendar

Dögös vörös rúzs, kézkrém, arctisztító és még számos más beauty ínyencség került a Clarins 24 napos kalendáriumába, amelyek között nem csak mini kiszereléseket találhatunk.

Disney x Kiehl’s True Originals

 

Igaz, hogy a kollaborációban Miki egérnek mindössze a dekorációhoz van köze, a Disney hős ugyanis a dobozon és egy tükröcskén kívül máson nem szerepel, azért cukira sikeredett a Kiehl’s kalendáriuma. Igaz, egy hét alatt kivégezhető, azért az a pár nap olyan termékekkel örvendeztet meg, mint az Ultra Facial Cream vagy a Rare Earth Mask arcmaszk.

Dior Advent Calendar

Igazi mázlista, aki ezzel a szépséggel várhatja a karácsonyt, ami a márka párizsi, központi üzletének épületét ábrázolja. A 24 ablakocska mögött olyan luxus miniatűrök rejtőznek, mint a Miss Dior parfüm, a Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask vagy a klasszikus Dior 999-e színkóddal elnevezett vörös körömlakkja.

DM

A DM-nél három kalendárium közül választhatunk, Alverde, Trend it up és Balea márkás termékekből is készítettek egy-egy dobozra valót. Mindhárom beauty naptár 24 napos.

Douglas

A Douglas saját márkás kalendáriuma 24 ablakocskával lett ellátva, amelyek mögött folyékony matt rúzs, hidratáló kesztyű vagy épp arcápoló egyaránt megtalálható lesz. A márkákat tekintve többek között Isadora, Face Love, Ari by Ariana Grande, EOS és persze a Douglas Collection is helyett kapott, jellemzően mini kiszerelésekkel.

Essence Kalendárium

A hírek szerint nálunk a Müller üzletekben lehet majd megvásárolni, de ott sem mindegyikben. Ha valaki erre a kalendáriumra vágyik, érdemes a márka közösségi média oldalait követni vagy a helyi drogériában megtudakolni érkezésüket. A naptár egyébként 24 napos és körömlakkot, púdert és rúzst egyaránt tartalmaz egy csomó más beauty mini mellett.

Essie

A 24 ablakos kalendárium igazi kis örömsziget a körömlakkok szerelmeseinek, a normális és mini kiszerelésű lakkok mellett körömmatricákat, ápolókat, lábujjakat szétválasztó szivacsot és még pár apró csecsebecsét találhatunk a dobozban.

L’Occitane Signature Advent Calendar

A L’Occitane kalendáriumába mini méretű kézkrémek, tusfürdők, testápolók és szappanok is kerültek, szám szerint 24. A kis csapatnyi beauty termékkel kábé le is fedhetjük a jövő évi nyaralásaihoz szükséges termékeket – már persze csak akkor, ha addig kibírjuk, hogy ne próbálgassuk végig őket.

Lush 12 Days of Christmas

Mint egy régimódi bonbonos doboz, olyan a Lush12 ablakos kalendáriuma, amelyben találhatunk hóember formájú fürdőbombát, aranyló szappant, de a népszerű Twilight Shower Gel is helyet kapott benne.

Make up revolution

Két naptárral is készült a márka, egy nagyobb, 24 ablakos és egy kisebb, 12 ablakos változat is kapható lesz. Rúzsok, sminkecsetek, égetett és folyékony highlighterek, valamint bronzosító és szájfény is lapulni fog valamelyik kis ablak mögött.

Nuxe Advent Calendar

Ajakbalzsamot, a Huile Prodigieuse szárazolaj 50ml-es kiszerelését, tusoló olajat, kézkrémet és parfümöt is tartalmaz a Nuxe karácsonyváró 10 ablakos kalendáriuma.

NYX Lippie Countdown Advent Calendar

24 különböző rúzs, ajakszínező és ajakfény található a 24 napos kalendáriumban, matt és fényes finish-ű, folyékony vagy hagyományos változat egyaránt került bele és persze a színek terén is igyekezték fokozni a változatosságot: sötét lilától a vörösön át a nude árnyalatig minden megtalálható.

The Body Shop

Idén is több különböző tartalmú és árfekvéső kalendárium készítettek a márkánál – szám szerint négyet. 24 és 25 napos is megtalálható, mindegyikre jellemző, hogy különböző krémeket, tusfürdőket, bőrápolókat, sminkszereket tettek bele és persze a szépítkezéshez szükséges eszközök sem maradtak ki a dobozokból.

Yves Rocher Kalendárium

Ablakok helyett 24 pici dobozkából áll a márka kalendáriuma, amelyben mini kiszerelésű kézkrém, testápoló és tusfürdő is kapott helyet, de parfümöt és sminkszereket is rejtenek a cuki papírdobozok.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés