Krémmánia magazin

Játékos The Body Shop karácsony (X)

2017 karácsonya a The Body Shop háza táján a mókáról és kacagásról, a felhőtlenül boldog és békés ünnepekről szól, ahogy gyermekkorodból emlékszel rá.

A 3 hangulatos téli recept ihlette testápoló kollekció mellett rengeteg limitált kiadású ajándékdoboz is vár, amelyek játékokat is rejtenek magukban!

A békés karácsonyi hangulathoz nem lesz másra szükséged, minthogy időben elkezded az ajándékok beszerzését, és megleped magad is a Havas szilva, a Havas erdei gyümölcs vagy a Vanília chai kollekció testápolóival. Ezek a téli receptek akkor is ünnepi mosolyt csalnak az arcodra, amikor épp felnőtt dolgaid vannak. A Vanília chai csodadoboz, amely a fűszeres és meleg illatot képviselő kollekció tusfürdőjét, kézkrémjét, testvaját és testradírját rejti magában, egy kívül-belül elegáns ajándék lehet szeretteidnek is.

A testápolás szerelmeseinek különböző illatokban és méretekben válogathatsz az ajándékdobozok között, amelyek ráadásul szókirakót és labirintust is rejtenek magukban. Az Epres kényeztető ajándékdobozban a gyümölcsös testápolási rutin minden lépését megtalálod, ugyanis egy tusfürdő, egy testradír, egy testvaj, egy kézkrém és egy testpermet is van benne!

A világ legkülönbözőbb pontjairól származó alapanyagokkal gazdagított arcápolók is különleges karácsonyi csomagolásban tündökölnek. A mindenki kedvence Kamillás sminklemosó kollekció ajándékdoboza a Kamillás balzsamot, vízálló sminklemosót és pamutkendőt tartalmaz.

Meglepnéd valamivel sminkimádó szeretteidet, de nem vagy benne biztos, hogy mit válassz? A limitált kiadású The Night is Mine All-in-One paletta különlegessége, hogy egy matt és két csillogós szemhéjpúder, egy highlighter és még egy rúzs is van benne! Tökéletes és különleges ajándék, amivel biztosan sikered lesz.

A klasszikus parfüm ajándékkal sem dönthetsz rosszul, az ikonikus White Musk illat kényeztető ajándékdoboza pedig az egyik legkülönlegesebb idén. A The Body Shop és a brit divat márka, a House of Holland együttműködésének az eredménye ez a dizájn, amit a londoni kultúrák és viselkedésformák színes kavalkádja jellemez. A trendi ajándék egy tusfürdőt, egy testápolót és egy EDT-t rejt.

Ha igazán játékos ajándékot keresel, a Robot persely ajándékdoboznál nem találsz aranyosabbat. Tusfürdőket és ajakápolókat találsz benne Epres, Kókuszos és Mangós illatban. Ráadásul idén karácsonykor a Play For Peace kampányban, az International Alert szervezeten keresztül a szíriai menekült gyermekeknek segíthetsz visszaadni a gyermekkorát, ha The Body Shop ajándékdobozokkal leped meg szeretteidet.

A cikk a The Body Shop támogatásával készült.