Krémmánia magazin

Karácsonyi körömminták a klasszikustól az elegánsig

Ha a karácsonyi manikűr többet jelent számodra a piros körömlakknál, ideje döntésre jutnod, idén milyen mintaözönnel árasztod el ujjacskáid ékeit. Ehhez hoztunk most egy válogatást, csupa szezonális kedvencekkel.

Klasszikus

Piros, zöld és fehér színek, némi csillám, dobozkák, hópihék és gömbdíszek – kábé ezek alkotják a klasszikus karácsonyi körömdekorok zömét. Talán némileg szokványosak, dehát a húsvéti tojás mégiscsak túl formabontó lenne ezidőtájt.

Bohókás

Rudolf a rénszarvastól a sütiemberkén át a mosolygó hóemberekig jöhet minden, ami édibédi. Csillámok, színek és karácsonyi minták tömkelege jellemzi ezt az irányt, mondani sem kell, rajongóit egy cseppet sem zavarja, ha minden körmön más és más figura díszeleg. Mondhatnánk, hogy korhatáros, de valójában az ünnepi időszak könnyedségébe ez is simán belefér.

@martinajihan által megosztott bejegyzés,

Elegáns

Mondhatnánk úgy is, a klasszikus karácsonyi dekorok valamelyest letisztultabb változatai, amik épp úgy magukon hordozzák a tipikus mintákat – csak épp mindenből visszafogottan, mértékkel használnak fel. Ettől még a csillogás nem marad el, inkább csak ízlésesen kordában van tartva.