Krémmánia magazin

Az egészséges, szép bőr kódja (X)

Megérkezett Magyarországra a Skincode! A márka – melyet jelenleg a világ több mint 40 országában forgalmaznak – portfóliója két kiemelkedő minőségű és hatékonyságú termékcsaládból áll. A Skincode Essentials és Skincode Exclusive termékek az élet minden szakaszának bőrápolási igényeire, illetve a legváltozatosabb bőrproblémákra is megoldást nyújtanak.

A márka arra az alapelvre épít, hogy a bőr genetikai „kódját” figyelembe kell venni a bőrápolás során. A két termékcsalád olyan csúcsminőségű, innovatív bőrápolási termékeket nyújt a felhasználók számára, melyek tükrözik a Svájc nevével egyet jelentő pontosságot és minőséget.

Skincode Essentials

Minden, amire bőrének szüksége van, és semmi, amire nincs

A Skincode Essentials olyan dermokozmetikai termékcsalád, melyet a mindennapi bőrápolási szükségletek kielégítésére hoztak létre. A termékcsalád különböző termékei még az aknés, nagyon érzékeny, száraz, allergizálódásra hajlamos vagy pigmentfoltos bőr ápolására is megoldást kínálnak.
A klinikailag is bizonyítottan hatékony kozmetikumok természetes kivonatok és biotechnológiai összetevők keverékét tartalmazzák. A CM-Glucan, – mely minden Essentials termékben megtalálható kulcsfontosságú hatóanyag -növeli a sejtek megújulási sebességét, ezáltal lassítja az öregedési folyamatot.

CM-Glucan – Egy kiemelkedően hatékony aktív hatóanyag

A Skincode Essentials termékek:
• 100%-ban színezékmentesek
• 100%-ban illatanyagmentesek
• 100%-ban tartósítószermentesek
• 100%-ban mentesek állati eredetű szerektől

1030_ESS_daily defense recovery veil 30 with box1007_ESS_with box1011_ESS_24h cell energizer with box1025.ref_ESS_micellar-water5010.2_EXC_cell-power-concentrate with box5020_EXC_cell extreme moist mask with box5012_EXC_cellular prohibit wrinkle serum with boxAge Prohibiting Kit
< >
Skincode Exclusive Cellular Prohibit Wrinkle Serum - ráncosodás megelőzésére, kezelésére kifejlesztett szérum

Skincode Exclusive

Speciális sejtterápia a fiatalabbnak látszó bőrért

A Skincode Exclusive egy kiemelkedő minőségű és hatékonyságú sejtterápiás bőrápoló termékcsalád, amelyet az érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Az erőteljes öregedésgátló hatóanyagok felgyorsítják a sejtek megújulási folyamatát, amely lelassul a kor előrehaladtával.

A kulcsfontosságú összetevő:

A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll: Syn®-Tacks (peptid komplex) és szójaglikogén. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával csökken. Láthatóan csökkentik az apró ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen.

A Skincode Exclusive termékek:
• Parabénmentesek
• Allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak
• ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak
• Bőrgyógyászatilag teszteltek
• Állatokon nem teszteltek

A cikk megjelenését a Skincode támogatta.