Krémmánia magazin

Szépségápolás húsvéti köntösben

Egy sor beauty cukiság jelent meg a tavaszra, amelyek közül nem hiányozhatnak a húsvéti témájúak sem. Ha épp valami szuper alternatívát keresnél a csokitojásra, hoztunk egy kosárnyi ötletet rá. Sminkszereket, bőrápolókat, sőt még parfümöt is találhatunk, amelyek remek ajándékként szolgálhatnak a közelgő ünnepre.

Essence – Wood you love me kollekció

Az essence tavaszi trendkiadásában, a Wood you love me nevűben négy húsvétolós beauty terméket találhatunk. A szemhéjpúder és highlighter paletta négy szemhéjpúder és egy highlightert tartalmaz, mindegyike lágy, selymes púderes textúrájú. A hologramos csomagolás imádni való nyuszikkal díszített, amelyek átölelik egymást, ha a palettát előre-hátra mozgatod. A hidratáló arcmaszk aktív összetevőkkel biztosítja a bőr számára a megfelelő nedvességet, rugalmassá teszi az arcbőrt. Az aranyos nyuszi minta pedig még viccesebbé teszi a kényeztető perceket. A körömlakkok az ígéretek szerint gyorsan száradó típusok, amik magas fedést biztosítanak. Lime, halvány pink és metálfényű rosé gold árnyalatokban találhatjuk meg őket.  Végül, a kollekcióban található körömreszelő szett is madárkás-nyuszis külsőt kapott, ajándékcsomagba, vagy “csak úgy” apróságnak tökéletes választás.

Essence Wood you love me highlighter és szemfesték palettaessence_Wood-You-Love-Me_eyeshadow-highlighter-palette_image_Front-View-Closed_V2ess. wood you love me? hydratin face sheet maskessence-wood-you-love-me-koromlakks9-300-300essence_Wood-You-Love-Me_nail-file-set_Image_Applicator
< >
Essence Wood you love me highlighter és szemfesték paletta

Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Idén is jelentkezett a Babor húsvéti ampulla tojásával, amit most ráadásul le is tesztelhettek, ha jelentkeztek a Krémmánia és a Babor közös játékára. Az adventi naptárak stílusában készült, pici ablakos szett 14 szérumot rejt magában, külön-külön csomagolt ampullákban. A szérumokat kúraszerűen, egymást követő napokon érdemes felhasználni, az esti rutin részeként. Múlt évben igencsak jó vélemények érkeztek vissza az akkori változatra, így ha valaki egy minőségi, felső kategóriás kényeztetésre vágyik, ez a díszdobozos szett tuti választás lesz.

 

 

Marc Jacobs Daisy Twinkle

A Daisy Twinkle parfüm vibráló lila fordulatot ad az emblematikus Daisy-hez, felelevenítve a napsugarak, a csillogó víz látványát és a friss virágok illatát. Itthon csak a Müllerben lehet kapni, fejjegyét piros bogyósok és az ibolya levél illatjegyek határoznak, a szívjegybe ibolya és fehér virág illatjegyek kerültek, alapjegyét pedig a fehér fák alkotják.

Lush – Húsvéti kollekció

A Lush húsvéti csapatában fürdőbomba (Golden Egg), habfürdő és szilárd sampon (Wash behind your ears) is megtalálható, csibe, tojás és persze nyuszira formázott kivitelben. Sőt, ha valaki nem tud választani, all-in-one aranytojással is készülnek, amibe négyféle húsvétolós újdonság került bele.

 

lush-golden_egglush-wash-behind-your-ears-shampoo-solido
< >

Free rangers fürdőbombák:

Tojás alakú habfürdők:

És az aranyozott csodatojgli, a Lush Golden Egg:

Lip Smacker – Tavaszi kollekció

Egész sor ajakápolóval rukkolt elő a Lip Smacker a tavaszra, amik közül nem hiányoznak a húsvéti témájúak sem. A Tsum Tsum-ból érkezik nyuszikás, de a klasszikus, stiftes verziót is feltuningolták, azokból ugyanis nem elég, hogy limitált szériás húsvét ízű (legyen ez bármilyen is) típusokat vásárolhatunk, de a kettes szetthez adnak egy ajakápoló kupak díszt is, jelesül tojás formában, amiket mi díszíthetünk ki a mellékelt matricákkal. Ezek értelmét és hasznosságát ugyan jócskán meg lehet kérdőjelezni, a szett kétség kívül cuki, igazi ajándékozós típus.

Lip-Smackers-Spring-2018-CollectionEaster-DIY-Topper-Duo-Pink.pngEaster-DIY-Topper-Duo-Purple.pngEaster-DIY-Topper-Duo-Teal.pngEaster-DIY-Topper-Duo-Yellow.png
< >
Easter Tsum Tsum Thumper in Caramel Kiss

 

I heart revolution – Surprise Eggs

A nagylányok Kinder tojása is lehetne az I heart revolution újdonsága, a tojás alakú sminkpaletta, ami öt mini szemfestéket és két highlightert rejt magában. A sminkszettből ráadásul hat színvariáció is készült: az Unicorn lilás árnyalatokat, a Mermaid kékeseket tartalmaz, a Gold a nevéből is eredően aranyszínű sminkekkel készült, de egy pinkesebb Rose Gold variáció is megtalálható. Végül, a Dragon csillogó bronzos-barnás árnyalatokat rejt, az Angel pedig finom pinkeseket. Mindegyik palettában 3-4 csillogó finish-ű szemhéjpúder és egy vagy kettő matt változat található, a highlighterek fénylő árnyalatait pedig rendre szépen hozzáigazították a szemhéjpúderek színeihez.

iheartrev_dragoniheartrev_goldiheartrev_mermaidiheartrev_rosegoldjpgiheartrev_unicorniheartrev1iheartrev3iheartrev2
< >
Rose Gold