Krémmánia magazin

19 év után a Dior új parfümmel jelentkezik

Az 1999-es J’adore után a Dior-ház parfümkollekciója új, oszlopos taggal fog bővülni. Bár az elmúlt években is számos illatot mutattak be, a mostani parfüm mérföldkő lesz a divatház történetében.

Az illat körül egyenlőre még nagy a titkolózás, de annyit már elárultak, hogy teljesen új kompozíció lesz, amelynek alkotója a Dior parfümőre, François Demachy.

“Példátlan illat, egy erőteljes univerzum, ami új kezdetet jelöl ki a Dior-ház parfümjei számára.” – nyilatkozta a divatház a WWD-nek.

Bár a parfüm nevét még nem tudni, reklámarcát már bejelentették: Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő lesz, aki 2013 óta számít a Dior arcának, ő volt például beauty vonalon a 2015-ös Dior Addict rúzs szépségnagykövete is.

Dior Official (@dior) által megosztott bejegyzés,

Lawrence kiválasztása felettébb érdekes lépés a divatháztól. Bár igaz, hogy a millenniumi- és Z-generáció fiataljai körében igazi dívának számít, szőke hajú, fehér bőrű hírességként a legkevésbé sem testesíti meg a nemek egyenlőségét, a bőrszín, vallás vagy épp szexuális irányultság szempontjából a nyitottságot és a másként gondolkodók elfogadását hirdető eszméket, amik épp a divat- és szépségipar legfelkapottabb, jövőbe mutató üzenetei.

Ettől még persze maga parfüm érkezése izgalmas hír, ami valamikor az év vége felé fog megjelenni, tehát sanszosan a karácsonyi időszakra időzítve.

Dior Official (@dior) által megosztott bejegyzés,