Krémmánia magazin

Bemutatjuk a #LushMakeup Glow Stick highlightereket (X)

2018. augusztus 20-án a Lush bemutatta a Glow Sticks highlightereket – 5 minőségi, kegyetlenségmentes, vegán, szilárd highlightert. A Lush honlapján egy hónapig megvásárolható exkluzív termékeket könnyű felvinni és csodálatosan csillámló hatást keltenek a bőrön.
Minden egyes Glow Stick highlighter sokoldalú és multifunkciós. Ott és akkor használod őket, ahol és amikor akarod. Vidd fel az arcodra, az ajkadra, a szemedre, a szemöldöködre vagy bárhova, ahol csillogásra vágysz.

Ragyogás – műanyag nélkül

Természetesen – mivel highlighterekről van szó – most is a csillogás a lényeg, persze teljes mértékben műanyagmentesen. Az etikusan nehezen beszerezhető, természetes mica helyett szintetikus micát használunk, melyet egy német laboratóriumban készítenek. A szintetikus mica egyrészt teljesen etikus, másrészt csillogóbb a természetes verziónál, hatása egyenletesebb és nem tartalmaz durva szemcséket, így remek összetevő az arcon használt kozmetikumok esetében.

Bőrápoló összetevők

A harmatos, pihekönnyű bázis finomítatlan, bio, extra szűz kókuszolajból készül, mely az indonéz Nias szigetéről származik. A szállító nyereségének 10%-a a sziget közösségi létesítményeinek fejlesztését szolgálja. A fényűző marokkói argánolaj messze földön híres kondicionáló és tápláló hatásáról – ezt egy marokkói női szövetkezettől szerezzük be.

A kollekció

A Glow Sticks kollekció 5 különböző színből áll, melyek nevét egy-egy énekesmadár tollazata ihlette. Ez egyrészt a Lush társalapítója, Mark Constantine madarak iránti szeretetét tükrözi, másrészt a természetben megtalálható változatosságot ünnepli.

ROCK DOVE

A Rock Dove az urbánus grunge ideális lila csillogása. Ez a multifunkciós highlighter olyan ragyogást biztosít, ami lázad a konvenciók ellen. Használd lágyan a pihekönnyű orgona árnyalatáért, vagy nyomd rá alaposan a durva ametiszt színéért. A Rock Dove hűvös, visszafogott ragyogást biztosít a sötétebb bőrtípusoknak, a világosabb bőrt pedig ragyogóbbá teszi. Akár bársonyos szemre, ragyogó arcra vagy levendulás ajakra vágysz, ez a műanyagmentes csoda valóra váltja az álmaid. Légy csiszolatlan gyémánt egy tökéletes világban.

IBIS

Akik éteri ragyogásra vágynak, az Ibis meleg, rózsás vibrálásában találják meg a számításukat. Tökéletes a harmatos, friss hatáshoz. Mennyei hologram-esztétika lágy rózsacsillámmal az istenien piros arcért. Vidd fel gyengéden és keverd el a meleg sugárzásért világos, a visszafogott ragyogásért sötét bőrön. Fémes hatásra vágysz. Vidd fel bátran, több rétegben!

LARK

Akik mindig a szépet keresik, azoknak ez az ezüstösen csillogó highlighter nyújtja a legédesebb ragyogást. Emeld ki kedvenc részeid pezsgős ragyogással; vidd fel a bőrödre és keverd el úgy, ahogy a szívednek kedves. Ez a multifunkciós Glow Stick highlighter hűvös, belső ragyogást biztosít, ráadásul vegán. Bűbájos ragyogás és hosszan tartó hatás.

PEACOCK

Emlékezz: a legszebb dolgok a legegyszerűbbek. Ha a megszokott dolgokat unalmasnak tartod, ez a kinyilatkoztatással felérő highlighter neked való. A kék és zöld pigmentek elképesztően holografikus hatást keltenek. Csábíts el mindenkit ezzel a szemtelenül zöld highlighterrel, mely egy kis kobaltkék csillámot és meleg, aranyszínű árnyalatokat is tartalmaz. Világos és sötét bőrre is kiváló, több rétegben drámai vibrálást ad.

ROBIN

Ha a hangulatod rózsás, válaszd a Robin visszafogott, rózsaszín ragyogását. Ez a csicsergős, jókedvű highlighter friss, belülről fakadó ragyogást biztosít. A meleg, ragyogóan pink árnyalatok természetes pírt és egészséges ragyogást biztosítanak, évszaktól függetlenül. Hiszen nem csak karácsonykor lehet rózsás a kedved…

Így használd

A csodásan ragyogó bőrért vidd fel gyengéden és satírozd el. Ha igazán sugárzó hatásra vágysz, vidd fel több rétegben.

#LushMakeup kollekció, nem csak szelfikhez

A Lush új sminkkollekciójának második nagy dobása. Minden egyes #LushMakeup termék frissen készül, tele kiváló minőségű összetevőkkel. Nem kötünk kompromisszumot, ha a kreativitásról, a színekről, az állati jogokról vagy a környezetvédelemről van szó.

A cikk a Lush támogatásával készült.