Krémmánia magazin

Budapestre jön a koreai smink mestere

Park Seong Hee koreai sminkmester szeptember 22-én Magyarországra érkezik, hogy a Koreai Kulturális Fesztiválon mutassa be a nagyközönségnek k-beauty trükkjeit. Munkái a legnagyobb divatmagazinokban és a divatvilág neves eseményein jelennek meg. A k-beauty rajongók nem csak új szépségtippekkel, hanem ajándék koreai fátyolmaszkkal is garantáltan gazdagabbak lesznek.

A koreai kultúra legnagyobb hazai rendezvényén több mint 30 különböző programból válogathatnak a látogatók. A tradicionálistól a popkultúráig minden lesz, ami koreai: k-pop, taekwondo, kalligráfia műhely, gasztroshow és dobkoncert is várja az érdeklődőket a 4. Koreai Kulturális Fesztiválon szeptember 22-én a hegyvidéki MoM Sportban.

A fesztivál kiemelt eseménye a divatvilág elismerését a természetes szépség és a színekkel való merész játék elegáns egyensúlyával kivívó Park Seong Hee világhírű sminkmester k-beauty bemutatója. Park Seong Hee New Yorkban él, és olyan művészekkel dolgozik együtt, mint Roe Ethridge, Sebastian Faena és Greg Harris. Park több ízben készítette fel Aaron Philipet is fotózásra, akit a történelemben először szerződtetett le egy nagynevű modellügynökség cerebrális parézisben szenvedő, fekete, transznemű modellként. Számos munkája a Vogue, Elle és Harper’s Bazaar címlapjára került, de rendszeresen látható többek között Victoria Beckham, Prada, Nina Ricci, Givenchy, Valentino, Louis Vuitton, Miu Miu divatbemutatókon is.

Koreából jönnek a férfi sminkcuccok

Dél-Korea mára szépségipari nagyhatalommá vált, úttörő szerepet tölt be a férfi szépségkultúra terén is. A napokban jelentették be, hogy a Chanel első, férfiaknak tervezett Boy De Chanel sminktermékeinek az arca is egy koreai színész, Lee Dong-wook lett. Az alapozó, szemöldökceruza és ajakbalzsam családot ősszel mutatják be Koreában. Európában jövő év elejétől lesz elérhető, de fesztiválozókat nem éri majd felkészületlenül a férfi sminkek berobbanása, hiszen Park egy női modell után egy férfit is kisminkel a budapesti eseményen.

Park Seong Hee bemutatója mellett a k-pop sztárok ihlette hajtrendekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők a tematikus standokon. Minél több standot látogatnak meg, annál több pecsétet kapnak, amiket vagány ajándékokra, telefontartó gyűrűre, kulacsra, hűtőmágnesre válthatnak be. A fotóversenyen és a tombolán értékes kütyüket, éttermi kupont nyerhetnek a látogatók. A fődíj egy koreai repülőút lesz.

A programra a belépés ingyenes.

Helyszín: MoM Sport
Időpont: 2018. szeptember 22., 14 óra