Krémmánia magazin

Készítsd fel arcbőrödet az őszre! (X)

Végéhez közeledik a nyár. Bár még élvezhetjük a vénasszonyok nyarát, bőrünk már érzi és várja, hogy kicsit kevesebb napsütés érje. Bármennyire imádjuk a nyári napfényes időt, a napbarnított arcbőrt, bőrünk bizony megsínyli a nyári időszakot nem csak az erős UV sugárzás miatt, de a folyamatos párás, meleg levegő és a vízhiány miatt is.

Éppen ezért kiemelten fontos, hogy nyár végeztével, az ősz beköszöntével extra hidratálással és ápolással kényeztessük bőrünket. Sminktermékekből is érdemes olyanokat választani, melyek tápláló összetevőket tartalmaznak és kímélik is arcbőrünket.

Indítsuk hát a sminkelési rutint az arcbőr intenzív hidratálásával! A Physicians Formula 100% argán olajat tartalmazó primere tökéletesen előkészíti az arcbőrt a sminkelésre és hidratálja a kiszáradt és vízhiányos bőrt. Ha valakinek zsírosabb a bőre, a kókusz vizes és argán olajas primer lehet jó választás, mely kókusz vizet tartalmaz, ezáltal kicsit könnyedebb a textúrája, nem olyan intenzív, mint az argán olajos változat.

Sokak szerint az alapozó nem hagyja lélegezni az arcbőrt, de szerencsére a Physicians Formula minden egyes terméke hipoallergén, állatkísérletmentes, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják. Beleértve az alapozókat is.

A NudeWear Alapozó a márka magyarországi bevezetése óta az eladási listák élén áll, nem véletlenül. Amellett, hogy egészséges az arcbőrnek, gyönyörűen fed, könnyed a textúrája és hosszan tartó hatást biztosít. Emellett pedig a gyönyörű, egyedi és elegáns csomagolása sem elhanyagolható.

A NudeWear Alapozók most 5499 Ft helyett csak 4499 Ft-ért vásárolhatóak meg a dm Magyarország üzleteiben!

Aki szeretné megőrizni gyönyörű napbarnított arcbőrért, próbálja ki a Physicians Formula Murumuru Bronzosítót, ami egy ultra-gazdag, bőrápoló bronzosító, ami beleolvad a bőrbe és tökéletesen hidratál. Aki próbálta, garantáltan beleszeret, nemcsak a kiemelkedően krémes textúrája miatt, de ínycsiklandó kókuszos illata miatt is.

A Physicians Formula termékek nagy része olyan tápláló összetevőket tartalmaz, melyek elengedhetetlenek az arcbőr épségének és szépségének megőrzéséhez. Hidratáló primer, bőrfiatalító alapozó, hidratáló bronzosító, szempillanövesztő szérumot tartalmazó szemhéjtus és még sorolhatnánk.

Ha Téged is érdekel, hogyan tehetnéd még szebbé az arcbőröd, miközben még hidratálod, ápolod is azt, tekintsd meg a Physicians Formula termékeket az alábbi linken:
http://primorcosmetics.hu/physicians-formula/

További információ a Physicians Formula Hungary Facebook oldalon.

Szépülj egészségesen a Physicians Formulával!

A cikk a Primőr Cosmetics támogatásával készült.