Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire – Lumin’Éclat kezelés és termékcsalád a harmincas éveikben járó hölgyek számára

Az első finom ráncok, az apró szarkalábak felfedezése az arcbőrön az a pillanat az életedben, amikor egyszerű, hatékony, azonnal látható eredményekre szomjazol. Egy olyan anti-aging bőrápolási modellre, mely a nyüzsgő mindennapokban a fáradt, fakó arcszínedet újra ragyogóan üdévé varázsolja, minimalizálja az első finom ráncokat és vonalakat, így kölcsönözve friss megjelenést az arcbőrödnek.

A Maria Galland Lumin’Éclat kezelése és termékcsaládja megadja mindazt, amire ebben a helyzetben szükséged van. A 60 perces szépségrituálé érezhetően selymessé és egyenletessé varázsolja az arcbőrödet, valódi “frissességbombaként” újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyékedet. A kezelés során felhasznált termékeket a napi arcápolási rutinodban könnyedén beépítheted, így elérve a maximális hatást.

Tudj meg még többet a Maria Galland Lumin’Éclat metódusáról ide kattintva.

Egyedülálló anti-aging termékcsalád és kezelés a negyvenes éveikben járó hölgyek számára

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a negyvenes éveidet, mint a harmincasokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a harmincadik születésnapodat. Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet. Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Az öregedési folyamatok mélyen a bőrfelszín alatt kezdődnek el, mielőtt azok valóban láthatóvá válnának. A túlzott oxidáció, a hyaluron-szintézis csökkenése, az oxidatív stressz elterjedése mind a bőr kimerüléséhez és a korai bőröregedés jeleihez vezetnek – a bőr egyre kimerültebb, kevésbé ellenállóbb, már nem képes úgy a megújulásra, mint annak idején.

 

Éppen ezért ajánlottak különböző életkorokban más-más termékek és kezelések. A Maria Galland a Lift’Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a negyvenes éveikben járó hölgyek szépségét.

A Soin Lift’Expert kezelése a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés három fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét. A Soin Lift’Expert során felhasznált új termékcsalád az otthoni arcápolásba is beépíthető.

Tudj meg még többet a Maria Galland legújabb innovációjáról, a Lift’Expert metódusról ide kattintva.

Ismerkedj meg a Maria Galland világával a www.mg-magyarorszag.hu oldalon ide kattintva, és találd meg a hozzád illő kezeléseket és termékeket!

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.