Krémmánia magazin

Cukiságok, amik nem hiányozhatnak a piperepolcodról

Van köztük sminktermék, ápoló készítmény és sminkes kiegészítő is, közös jellemzőjük pedig, hogy nagyon aranyosak. Olyan apróságok, amik ajándéknak is tökéletesek (igen, jön a karácsony), kérdés csupán, hogy adni vagy inkább kapni szeretnénk őket. Ja, és árban is egészen barátiak!

Tisztálkodás, bőrápolás

A Balea híres róla, hogy cukibbnál cukibb állatsereglettel díszíti tusfürdőit és testápolóit, a lámák, elefántok és lajhárok után most megérkeztek a mosómedvék is. A Mr. and Mrs. Panda Dusche egy vegán tusológél, citromvirág illattal. A Le Mini Macaronnál többféle kéz maszkot is találhatunk, mindegyikük az édes sütik színvilágával hódít – és azzal, hogy különféle hatóanyagokkal igyekeznek puhára varázsolni kacsóinkat. A képen látható például a zöld tea erejével teszi mindezt. A Lush karácsonyi cukiságai közül a gyömbéres sütiemberkének, a Gingerbread Mannek is itt a helye: a kakaóvajas masszázstömböt csillámos hintőporral töltötték meg.

Sminkelés előtt

A micellás vizek legédibb változata jelenleg biztosan az Etude House Monster Micellar Cleansing Water, aminek ráadásul az összetevői is egészen ígéretesek – leszámítva azt a fránya alkoholt. A 183 DAYS by trend IT UP sem kerülhette el a sorsát, a látványra k-beauty ihletésű új DM-es márka egy sor viccesen aranyos kinézetű sminktermékkel és kiegészítővel debütált, köztük ezzel a fekete, eper formájú ajakbalzsammal, ami jó szolgálatot tehet rúzsozás előtt és helyett is. A dél-koreai rajzfilmhős, Pucca, szerepelt már eddig is egy sor szépségápolási terméken, amihez azonban legutoljára modellkedni állt, kiérdemelte, hogy bekerüljön a válogatásba. Ez nem más, mint egy cushion formájú, krémes állagú, SPF 43-as fényvédő krém, amit egy púder szivaccsal tudunk belepaskolni arcbőrünkbe. A HOCOS Chu Chu Sun Pact SPF43 PA+++ krémje ugyan gyerekeknek készült, elképzelhetetlen, hogy egy felnőtt ne élvezné a cukiságát.

Sminkek és kiegészítőik

 

A H&M beauty kínálatában jelent meg a limitált kiadású szájfény, ami nem elég, hogy pink színű és csillámos, de a karácsonyi sétapálca nyalókák dizájnját is felvette. Versenytársa persze gyorsan akad, például a szintén csillogó finisű, az ígéretek szerint könnyed textúrájú NYX újdonság, a Land of Lollies Glossy Lip Tint. Az ajaktinta három színárnyalatban jelent meg nemrég, limitált szériában, szintén nyalókákkal ékesítve. Az AVON szivárványos sminkecsetekkel rukkolt elő, amik hozzák a márkától megszokott minőséget, ami a Krémmániás véleményezések alapján egyáltalán nem rossz. Unikornis és sellőrajongóknak beszerzésük szinte kötelező, bár lehet, hogy ők már túl is vannak ezen? A körömdekorálókra is gondoltunk, a Rival de Loop Young Stampy Style Kit körömnyomda készlete filléres beruházás, miközben nagyon cuki mintákat készíthetünk vele körmeinkre.