Krémmánia magazin

Személyre szabott arcápolókkal tarolja le a karácsonyt a Clinique

Briliáns időzítéssel, épp a karácsonyi hajrá első napján (vagyis december 1.-én) dobja piacra a Clinique legújabb arcápoló családját, a Clinique iD-t, aminek mindkét komponensét mi választhatjuk ki a felkínált opciók közül.

A márka célja, hogy ezáltal egy valóban az adott bőrtípusnak való, a konkrét bőrproblémát orvosoló készítmény álljon elő, amelyek alapjául a Dramatically Different Moisturizer arckrémjei szolgálnak. A zselés-krémes állagú, extra könnyű Dramatically Different Hydrating Jelly, az elsősorban száraz bőrre való Dramatically Different Moisturizing Lotion Plus és az olajmentes hidratálást ígérő Dramatically Different Moisturizing Gel közül választhatunk, majd ehhez adódik hozzá a számunkra megfelelő hatóanyag koncentrátum.

Ez utóbbiból öt különböző típust alakítottak ki, amelyek mindegyike külön színkódot is kapott:

Zöld – nyugtatja az irritált bőrt

Fotó: instagram.com/cliniqueuk

Kék – csökkenti a pórusok méretét, javítja a bőr textúráját

Fotó: instagram.com/cliniquejp_ak

Fehér – egységesíti a bőrtónust, halványítja a kisebb foltokat

Narancs – felfrissíti a fáradt, fakó bőrt

Fotó: instagram.com/clinique_de

Lila – a bőr simaságáért dolgozik, hat az apróbb ráncok ellen, feltölt és feszesít

Fotó: instagram.com/cliniquefrance

A külön kis patronokban elérhető koncentrátumok látványelemnek sem utolsók, azok ugyanis a megszokott, áttetsző üvegcse közepében helyezkednek el, pumpáláskor pedig úgy adódik hozzá tartalma az alapkrémhez, hogy 90% hidratálókrém és 10% koncentrátum érkezzen ujjbegyeinkre. A pontos összetevőket még nem láttuk, az ígéretek szerint mindegyik illatmentes és parabénmentes készítmény.