Krémmánia magazin

“Énidő” karácsonyra (x)

A The Body Shop minden év karácsonyán figyelmet fordít egy fontos ügyre, és lehetővé teszi, hogy a vásárlók is részt vegyenek a jótékony kampányban vásárlásaikon keresztül. Idén novemberben és decemberben az egész világon, minden kisebb és nagyobb vásárlás erdők regenerálásához járul hozzá.

A kampány az idei karácsonyi kollekció tematikáját több szempontból is megihlette. A Bűvös erdő ihlette csomagolások és a különleges állatok ihlette kiegészítők, mint a Bambifül fejpánt és a Bella medve fejtörölköző mellett az ember és a természet kapcsolatának erősítésére is fel akarja hívni a figyelmet. A természetben töltött idő ugyanis kikapcsol, feltölt és megnyugtat bennünket.
Az egész hetes rohanás után kevés dolog tud jobban esni, mint amikor az embernek jut egy kis ideje arra, hogy vasárnap lazít egy kicsit, magára figyel és kívül-belül feltöltődik. Akármilyen nehéz is ezt néha beiktatni, nagyon fontos az egészség szempontjából. Mi lehetne ennél jobb ajándék karácsonyra?

Gondoskodj szeretteid feltöltődésre szánt idejéről kényeztető és illatos testápolókkal, Superfood arcmaszkokkal és vidám, ünnepi kiegészítőkkel a The Body Shop idei limitált kiadású karácsonyi ajándékdobozaival!

Ha tudod, hogy melyik klasszikus The Body Shop illat és alapanyag a kedvencük, válogass több mint 30 féle kisebb és nagyobb testápoló ajándék közül, hogy ismerős illatokkal és textúrákkal vehessék körbe magukat.

Ha nem vagy biztos a választásodban, lepd meg őket a prémium minőségű Spa of the World kollekciók ajándékaival, amiket a világ legtávolabbi pontjainak szépségrituáléi ihlettek.

A Superfood arcmaszkok hatalmas szeretetnek örvendnek, mert amellett, hogy különlegesen hatékony természetes alapanyagokkal gondoskodnak a bőr mélytisztításáról, energizálásáról és intenzív hidratálásáról, az énidő tökéletes kiegészítői is, a maszkolást ugyanis nem lehet elkapkodni.

Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a sorból! A nekik szánt idei karácsonyi kollekció igazán kreatívra sikerült, hogy ezzel is könnyebb legyen levenni őket a lábukról. Illatos testápolókat, dezodort, parfümöt, és az újdonságnak számító, kifejezetten a férfiak bőrére kifejlesztett arcápolókat és szakállápolót rejtenek az elegáns fémdobozok és praktikus neszesszerek.

A cikk a The Body Shop támogatásával készült.