Krémmánia magazin

24 Varázslatos pillanat a BABORral (X)

A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette forradalmi koncentrátumait az Adventi Ampulla Naptár formájában. A sorszámozott ablakocskák mögött 24 db ampulla rejtőzik, melyek exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé. Sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

Az aktív hatóanyag koncentrátumokkal végzett 24 napos bőrápolási kúra napról napra szebbé és ragyogóbbá varázsolja az arcbőrt. A szépségelixírek hidratálják, vitalizálják és feszesítik a bőrt, így egy intenzív, kényeztető megújulást biztosítanak.
Exkluzív csomagolás, 24 varázslatos pillanat és gyönyörű, ragyogó bőr. Mit is kívánhatnánk még karácsonyra?

Az Adventi Ampulla Naptár tartalma:
1x Hydra Plus: A hialuronsavsegítségével kiegyenlíti a bőr nedvességtartalmát. Egy vékony filmréteget képez, amely megvédi a bőrt a kiszáradás ellen.

2x AlgaeVitalizer: Amellett, hogy nedvességgel látja el a bőrt, a plankton és alga kivonat vitalizálja a bőrfunkciókat és az Anti-Ox hatásnak köszönhetően védelmet nyújt számára.

2x PerfectGlow: Intenzív hidratálást biztosít. Továbbá a fényvisszaverő pigmentek kiegyenlítik az arcbőr egyenetlenségeit és friss, természetes ragyogást kölcsönöznek.

3x BeautyRescue: Újra felpezsdíti a hektikus és stresszes életmód által megviselt bőrt. Növeli a saját ellenállóképességét és csökkenti a stresszhatásokra való reakcióját.

2x Stop Stress: A kiegyensúlyozott bőr felelőseként azonnali megnyugvást hoz az irritált, stresszes és viszkető bőrnek, így lehetővé tesz számára egy kis kikapcsolódást.

3x Oxygen Plus: A kapszulába zárt oxigén növeli a sejtek energiaszintjét és támogatja a sejtregenerációt. Ezzel egyidőben védi a bőrt a korai, fény okozta bőröregedés ellen.

3x ActiveNight: A fekete alga kivonat növeli a sejtek energiaszintjét, ami elengedhetetlen a sejtregenerációhoz, továbbá újraszervezi a kötőszövet szerkezetét és kisimítja a bőr felületét. Így a szépítő alvásból ébredve a bőr ragyogólesz és felkészült a nap kihívásaira.

3x 3D Firming: A feszes arckontúrok szakértője. A sárga szarumák és hialuronsav együttesének köszönhetően megszünteti a ráncokat és újra feszes, tónusos arcbőrt varázsol.

2x Lift Express: Azonnal és szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét és javítja a szövetek állapotát. A speciális peptidek elősegítik a sejtek kommunikációját és erősítik a bőr barrier rétegét.

3x SeaCreation THE SERUM Formula: Luxus törődés a tenger mélyéről, amelyek kényeztetik a bőrt és kiemelik annak szépségét.Védelmet nyújt a korai bőröregedés ellen, támogatja a bőr anti-aging funkcióit és csökkenti az öregedés meglévő jeleit.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.


A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

A cikk a BABOR támogatásával készült.