Krémmánia magazin

Testre való ajándéktippek, ha a legjobbakat akarod

Kozmetikai szetteket, díszcsomagokat ajándékozni nagyon népszerű (és kényelmes) megoldás, nem csoda, ha roskadoznak tőlük az üzletek polcai. De mi van akkor, ha sehogy sem találunk megfelelőt? Mert mondjuk a három-négy termék közül egy valamiért nem passzol. Vagy már elfogyott a megfelelő illatú, esetleg túl borsos az ára annak, amit úgy igazán tökéletesnek tartanánk.

Nos, ilyenkor nem marad más hátra, mint hogy mi magunk állítsunk össze egy szettet, amihez ezúton hozunk egy halomnyi segítséget.

Kiválogattuk a legnépszerűbb testápoló ajándéktípusok legjeit, vagyis azokat, amik aktuálisan a legjobb értékelésűek a Krémmánián. Ha közülük választasz, jó eséllyel nem éri majd szó a ház elejét, az ajándékozott boldogan fogja elhasználni a szuper kis kozmetikumokat.

Tusfürdők

A Dove Purely Pampering Tusfürdők többféle illatban is elérhetők, általánosságban azt írtátok róluk, hogy illatuk kellemes, még fürdés után is sokáig érezni és kiadósak is. Megfelelően habzanak, sűrű, krémes állagúak amit jó érzés felvinni a bőrre.

A Baba Kakaóvajas Tusfürdő is klasszikus kedvenc, ami jó ideje csücsül a Krémmániás legek között. Sok dicséretet kapott az illata és az, hogy a bőr finom puha lett tőle. Sokan voltatok elégedettek azzal is, hogy nem szárította a bőrt, bár ez típus kérdése, mindenesetre lentebb mutatunk mellé testápolókat is.

A Balea Dusche&Creme Vanille & Cocos Tusfürdő igazi jó áras kedvenc,  kókuszmániásoknak kötelező. Elégedettek voltatok az állagával, ápoló és tisztító hatásával is, az illata pedig most télen különösen bejövős lehet.

Habfürdők és fürdőbombák

A Balea Kräuterbad Lavendel gyógynövényes habfürdője a levendula nyugtató erejét zárta flakonba, a visszajelzések alapján ügyesen. Pihentető, relaxáló fürdőzéshez ideális lehet, mennyiségét tekintve pedig kiadós.

A Lush Intergalactic Fürdőbomba a márkától a legnépszerűbb Krémmániás fürdőtermék, ami gyönyörű színűre festi a vizet, ellenben a kádat megkíméli. Maga az oldódási folyamat is látványos, jobb ha nem előre dobjuk a vízbe, hanem kiélvezzük a vizuális hatást is, az illatok mellett.

Az Avon talán legtélibb habfürdője, a Habfürdő Csokoládé és Narancs Illattal is KM-toplistás, ami a vélemények alapján a zselés szaloncukor illatával borítja be fürdőnket. Nagyon jól habzik, kellemes, pihentető élmény elmerülni benne.

Testápolók

A tusfürdő mellett a Baba Kakaóvaj Testápoló is KM-leg készítmény, ami a visszajelzések alapján jól hidratál, puhává teszi a bőrt, gyorsan felszívódik és kellemes az illata is.

A tégelyes kiszerelésű Alverde Testvaj Makadámdióval és Karitévajjal is tökéletes választás lehet, amiről úgy gondoljátok, nagyon jól hidratálja és táplálja a száraz bőrt is, kellemes illatú és ár-érték arányban is nagyon jó.

A Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Testápoló is rengeteg véleményt kapott már, elégedettek voltatok ápoló, hidratáló hatásával, azzal, hogy gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet, valamint az illata is megnyerő.

Kézkrémek

Az abszolút első helyen az Avon Care Kakaóvajas Kéz-, Köröm- és Körömágybőr-ápoló Krém áll, amit már több mint 400-an véleményeztetek. Téli hidegben is nagyon jól hidratál, nagyon jól felszívódik, nem marad utána csúszkálós az ember keze és szuper az illata is.

A Cien SOS Kézkrém is szépen gyűjti a rajongótáborát, a sűrű állagú krém amiből nagyon kevéske is elég. A vélemények alapján a száraz, repedezett kacsókkal is csodát művelt már, megjelenését tekintve pedig abszolút unisex, így nem csak anyu, de apu is örülhet neki, ha kap egyet.

A Tibolina Kézkrém és Testkrém is nagy kedvenc Krémmániás körökben, a magyar termék simán ráver egy tucatnyi nemzetközi versenytársára. Jó az állaga, a kenhetősége, gyorsan felszívódik és ami fontos, ápolja, hidratálja a száraz kézfejet is.

Dezodorok

 

 

A kozmetikai szettek gyakori tartozékai a dezodorok, így hát mi is mutatunk három KM-leget. A Rexona Sexy Deo Spray friss, nőies illatú, hatását tekintve egy átlagos téli-tavaszi nap remek társává teszi.

A Garnier Mineral 48h Ultra Dry Golyós Deo a Krémmánia legnépszerűbb golyós dezodorja, köszönheti mindezt annak, hogy hatékonyan teszi a dolgát, sokaknál még sportolás alatt is, illata pedig kellemes.

A Dove Original Dezodor az klasszikus Dove illatot nyújtja és a vélemények alapján az izzadásgátlásban is hatásos. Sokan írtátok, hogy nem hagy foltot a ruhán sem, tud mindent, amit egy átlagos dezodornak tudnia kell.