Krémmánia magazin

Ezek voltak 2018 legnépszerűbb szépségtémái

Már csak pár óra van hátra 2018-ból, ideje hát sorra venni, milyen témák érdekeltek titeket a legjobban itt, a Krémmánia Magazinon.

Változatos lett a mezőny, a parfümök, a frizura trendek és Nicole Kidman botoxozott arca egyaránt érdekelt titeket, de örülünk annak is, hogy ismét elnyerte tetszéseteket az adventi beauty kalendárium válogatásunk.

Fotó: bruce mars from Pexels

10. Beauty adventi kalendáriumok függőknek és kezdőknek

Egy sor adventi szépségkalendárium jelent meg az ünnepekre, ami pedig a legjobb, hogy árban, méretben és beltartalomban is kellemesen széles a választék. Luxus válogatásoktól a kedvenc drogériás kozmetikumokig mindent megtalálunk.

9. 5 sampon hajhullásra, amik segíthetnek

Számos oka lehet a hajhullásnak, többek között testünkben lévő kisebb gyulladás, fogászati problémák vagy a pajzsmirigy rendellenes működése is állhat a háttérben és persze a szoptató kismamáknak is meggyűlhet a bajuk vele.

8. Ez most a legmenőbb szőke haj

Nem állítanánk, hogy a természetes szó a legjellemzőbb rá, de mit tegyünk, a Pinterest szerint november hónap világos hajszíne a jeges szőke volt. A hideg tónusú, szinte fehéres árnyalat ezüstös, hamuszürke változata is népszerű és akkor a legmenőbb, ha a világos tincsek sötét hajtövekkel párosulnak.

Fotó: instagram.com/paulmitchellpro

7. Bemutatjuk a Krémmánia 10 legjobb korrektorát

Egy kis korrekcióra (szinte) mindenkinek szüksége van, mázlista az, aki a tinikor beköszöntét követően is meg tudja őrizni makulátlan arcbőrét és még a szeme alatt sem jelennek meg karikák – még egy átdorbézolt éjszaka után sem.

6. Műszempilla, ami Magneto-t is megpróbálná befűzni

Csak klikk és kész is, fenn van a szépen ívelt, instant pillasor. Nincs ragasztó, nincs csipesz és nincs szentségelés, ha nem sikerül tűpontosan felhelyezni a műszempillát. A téma 1,5 éve napirenden van, idén is szép számmal olvastatok róla.

5. Teljes testes tetoválások, ahogyan a nők viselik őket

Ezek a lányok nem álltak meg holmi cukiskodó Disney-s tetkónál vagy egy filigrán karkötőre emlékeztető változatnál, nekik bizony a nyakuktól a lábujjukig, mellüktől a fenekükig tetoválások tömkelege díszíti a testüket.

Kép: instagram.com/neckandthroat_tattoos

4. Nicole Kidman arca újra mozog

Az ausztrál színésznő Tom Cruise oldalán vált híressé, az elmúlt 17 évben azonban bebizonyította, színésznőként is megállja a helyét. A magánéleti zűrzavarok is elkerülik már jó ideje, mégis, van egy dolog, ami miatt folyton pellengérre állítják: ez pedig arcának gyanús simasága. A negatív csúcsot valahol 2014 tájékán érte el, azóta szerencsére javult a helyzet.

Fotó: Oleg Nikishin/Epsilon/Getty Images)

3. A 15 legszebb smink és frizura a 90. Oscar-gáláról

Borbély Alexandra is toplistás lett, de Zendaya is hozta az elvárt ragyogást, Lupita Nyong’ot pedig kevesen tudták lepipálni. A 90. Oscar-gála legszebb vörös szőnyeges sminkjeit és frizuráit rengetegen megnéztétek.

Borbély Alexandra a Oscar-gálán (Fotó: Getty Images)

2. Az üveghaj a legújabb frizuratrend, amire a sztárok is rákaptak

A geometrikus bubi atyjának éles, precíz vágásokkal kialakított hajviseletei visszatértek idén nyáron (hmmm, eltűntek valaha is?), a hírességek pedig egyre másra készíttették el a trendhajat maguknak.

Lucy Hale három trendet is megvillantott egyszerre: galss hair, zöld smink és extrém fülpiercing – Fotó: instagram.com/lucyhale

1. Ezek voltak 2017 legjobb parfümjei

A népszerű parfümadatbázis, a Fragrantica elkészítette színes-szagos toplistáját 2017 leg-leg-leg parfümjeiből, mi pedig elhoztunk nektek még 2017 végén. A cikk azonban annyira tetszett, hogy egész januárban szívesen olvasgattátok.