Krémmánia magazin

Maybelline X Puma – Sminkkollekció sportosságra hangolva

Februárban jelenik meg a Maybelline új, a Puma sportmárkával közös sminkkollekciója, amelyet az athleisure divattrend ihletett. A nagyvárosi, sportos életstílushoz passzított sminktermékek között folyékony rúzs, highlighter, arcárnyaló, szempillaspirál és szemhéjfesték is megtalálható – a sminkmárka jól bevált kedvencei, amelyek ezúttal sportos külsőt kaptak.

A sminkkkollekció arca Adriana Lima. (Fotók: instagram/maybelline)

A Pumának nem ez az első kalandozása a sminkes világban, múlt évben a M.A.C közreműködésével dobott piacra limitált cipőkollekciót, amiket a sminkmárka népszerű rúzsárnyalatai ihlettek. Most pedig azt is megtudhatjuk, ők miként teljesítenek, ha sminkszínek megálmodásáról van szó.

Maybelline x Puma Matte + Metallic Eyeshadow Duo Stick

A stick kiszerelésű szemfesték négy árnyalatpárban érkezik, mindegyik egy matt és egy metálos színt rejt magában. A vízálló, az ígéretek szerint tartós és intenzív színű krémes szemfesték előnye maga a kiszerelés formája, amellyel bárhol, bármikor könnyedén, vagy legalábbis könnyebben kisminkelhetjük magunk, mintha egy sminkpalettával kellene egyensúlyoznunk.

Maybelline x Puma Chrome Highlighter

A Facestudio Master Chrome Metallic Highlighter limitált kiadásáról van szó, ami egy új, Knockout fantázianevű, rózsaszínes-pezsgőszínben jelenik meg.

Maybelline x Puma Color + Gloss Face Duo Stick

A kétfunkciós arcsmink a Maybelline Master Contour Stick formáját kapta, ezt azonban nem kontúrozáshoz használhatjuk, egyik oldala pirosítóként, másik highlighterként funkcionál. Állaga krémes, a pirosító a bogyós gyümölcsök színét hozza, a promó fotók alapján azonban nem kell megijedni az élénk színtől, az arcárnyalót ugyanis szigorúan a sportos, erőlködésmentes stílus jegyében tervezték.

Maybelline x Puma SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

A Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick folyékony rúzsok is bekerültek a limitált kollekcióba, amin nem csodálkozunk, hiszen véleményeitek alapján is tényleg roppant tartós, szép árnyalatokban elérhető portékáról van szó. A színek listáját most tovább bővítették öt újjal, név szerint az Epic piszkos rózsaszín, a Fearless élénk mályva, a Fierce sötétlila, az Unapologetic terrakotta narancs és az Unstoppable szintén lilás árnyalatával.

 

Maybelline x Puma Smudge-Resistant Mascara

Végül a kollekció utolsó darabja egy szempillaspirál, ami természetesen maszatolódásmentes formulával érkezik. A fekete színű szemsminknek már a tubusa is letisztult, semmi felesleges ív és cicoma, pilláinkat illetően pedig látványos hosszabbítást ígér.