Krémmánia magazin

Kozmetikai újdonságok Valentin-napra

Diszkréten odatolhatjátok a cikket párotok elé is, de az sem csalás, ha szépen besétáltok a boltba valamelyik szépségért. A kozmetikai márkák ugyanis jó szokásukhoz híven ismét egy sor limitált újdonsággal rukkoltak elő Valentin-nap alkalmából. Felhalmozni szerintünk is felesleges a dolgokat, de érdemes végignézni, könnyen lehet, hogy a szükséges új kis kedvencetek köztük bújt meg.

Sminktermékek

 

Lancôme – Monsieur Big Valentin-napi kiadás: A Monsieur Big a Lancôme szempillaspirál családjának legújabb tagja, a dúsító szempillaspirál sikerének titka a hullámos spirál és instant volume formula kombinációjában rejlik. Most különleges, szerelmes kiadásban érhető el.

Yves Saint Laurent – Volupté Plump-In-Colour: Az én színem, az én ápolásom, ahogyan én ragyogok – ez az Yves Saint Laurent ajakrúzs mottója, amely most középen fekete szívvel és feltöltő érzettel párosul a szerelmesek napja alkalmából.

Essence – My Glow Passion és Good Vibes Good Memories kollekció: Két sminkkollekció és megjelent az Essence kínálatában, a My Glow Passion nevet egy szívecske formájú highlighter és egy pirosító kapta, míg a Good Vibes Good Memories csapatába nem csak highlighter tartozik, de szemfestékpaletta, szempillaspirál és folyékony, illetve por állagú highlighter-pirosító duó is.

AVON – AVON True Lip Oil tápláló ajakolaj: A csókolni valóan puha ajkakat varázsol az új AVON True Lip Oil ajakolaj, amelytől szánk érzékeny bőre akár háromszor több nedvességet zárhat magába. Erről a benne található jojobaolaj, avokádóolaj, kókuszolaj és az E-vitamin gondoskodik, az eddigi visszajelzések alapján ötcsillagos módon.

Louboutin – Loubivalentine Coffret Rouge: Valentin-nap alkalmából a Christian Louboutin luxusmárka limitált kiadású díszdobozba zárta ikonikus körömlakkját és ajaklakkját. A luxus páros két színben, a valódi Louboutin-vörösben és nude árnyalatban kapható.

Yves Saint Laurent – Rouge Volupté Shine Collector Edition: A YSL Beauté első Volupté Collector kiadása éppen Valentin-napra érkezett hozzánk. Négy exkluzív, gyűjtői újdonság közül válogathatunk a Rouge Volupté Shine árnyalatok színeiben, az ikonikus YSL szívekkel díszítve.

Parfümök

L’Occitane Cseresznyevirág Irisé EdT: Igazi energiával és karakterrel teli, limitált kollekciós illat. A parfüm a kirobbanóan friss cseresznye és grapefrút pezsdítő, édes és citrusos jegyeivel indít, majd teret enged a virágos szívjegyeknek, amelyek már a tavaszt idézik. Rózsaszín és áttetsző – a szívjegyek a cseresznyevirág különlegességét emelik ki. Ezt követően törnek elő a fás, pézsmás alapjegyek, melyek egész napon át finom illatfelhővel burkolják be a bőrt.

Avon – Secret Attitude Crush kölni: Igazi virágos-gyümölcsös kölni, amely az új szerelem izgalmához hasonlóan friss, málna illatjegyekkel nyit, majd az édes és tejszínes mandulatej és az ananászlevél izgalmas akkordjai kapcsolódnak hozzá, hogy igazi, flörtölő kompozíciót alkossanak.

Prada – Candy Sugar Pop x Laura Virág: A Prada idén ismét szövetkezett a Laura Virág tulajdonosával, Muszula Timivel hogy Valentin-nap alkalmából illatos virágdobozt állítsanak össze. A nagy méretű doboz az 50 szál álomszép virág mellett a Prada Candy Sugar Pop illatát öleli körül rózsaszín és világoskék hangulatban, igazodva a parfüm designjához.

Yves Rocher – Oui à l’amour EdP: Az illat a szenvedély és a merészség megtestesítője. A pezsgő frissesség és a vibráló érzékiség váratlan találkozása, amelyben az angyalgyökér üde illatjegyei kihangsúlyozzák a rózsa természetes nőiességét. Ezt a ragyogó illatkombinációt öleli körül a tonkabab gyengéd melegsége és a cédrus eleganciája. Az Oui à l’Amour parfüm az örök szerelem szövetségese.

Chloé Les Minis kollekció: A Chloé idén is jelentkezik nagy sikerű, mini kiadásaival. A 20ml-es, már jól ismert és imádott illatok így ott lapulhatnak a legkisebb táskákban is. Idén a Chloé Nomade EdP, a Chloé Signature EdP és a Chloé Signature EdT kapta meg a minikiszerelés.

Bőrápolók

Lush – Valentin-nap 2019: a húszdarabos Valentin-napi Lush kollekció tagjai, az Aubergine és Peachy pajzán kis fürdőbombák, melyek formáját az emojik világa ihletett. A kerekded barackos lassan pezseg el a kádban, miközben a lédús grépfrút, a friss baracklé és az édes davanaolaj gyengéden tisztítja és frissíti a testet. A limitált padlizsán tele van vidám bergamottal és gyümölcsös kámforfaolajjal. Ez a kétértelmű fürdőbomba zöld és kék habokat szór szét a kádban.

Douglas – Rosy Spa Fürdőrózsák: A Douglas parfüméria a népszerű virágdobozok stílusában állította össze virágillatú fürdőrózsáit, melyek igazi tavaszias illatba burkolják testünket.

AVON – Romantikus rózsa habfürdő: Egy lazító, kényeztető fürdő nem csak Valentin-napkor esik jól, a selymesen puha, rózsaszirom- és bazsarózsa illatú habfürdővel sok-sok alkalommal élvezhetjük a sűrű, puha habok ölelését, finom illatát.

L’Occitane – Valentin-napi limitált kiadások: Kézkrém triót és sheavajas testápoló csomagot is találunk a szerelmes szettekben, sőt, a készítményeket külön-külön is megvásárolhatjuk, kedvünkre kombinálhatjuk parfümmel vagy más bőrápolóval.

Oriflame Be My Valentine bőrápolók: Az Oriflame a szerelmesek ünnepe alkalmából az Oriflame Be My Valentine Szappannal és az Oriflame Be My Valentine Kézkrémmel készült, mindkét apróság cuki, romantikus csomagolást és rózsa illatot kapott.