Krémmánia magazin

Hogyan válaszd ki a megfelelő arctisztító kefét? (x)

Szeretnéd tudni, hogy melyik LUNA arctisztító készülék a Neked való? A FOREO LUNA családból mindenki megtalálhatja a bőrtípusának és életmódjának legmegfelelőbb arckefét. Akár komolyan gondolod az arcápolást, akár most kezded a rutinod kiépítését, megmutatjuk, melyik készülékünket válaszd!

Számos LUNA arctisztító közül választhatunk már, bőrtípustól, életvitelünktől, pénztárcánktól függően, de akadnak olyan tulajdonságok, amelyek mindegyik készüléket jellemzik. Lássuk, mik ezek!

A beauty-tech márka arctisztító keféi dizájnosak, szuper hatékonyak és a bloggerek kedvencei – nem véletlenül. A LUNA készülékek percenként 8000 T-Sonic pulzálással távolítják el az elhalt hámsejteket, így napi szinten használva is kíméletesek maradnak az arcbőrhöz. A nem porózus, ultra-puha, szilikon borítású kefék ellenállnak a baktériumok felhalmozódásának, így a LUNA-k 35x higiénikusabbak, mint a nylon-sörtéjű készülékek. A rendkívül hatékony arctisztítók klinikailag bizonyítottan eltávolítják a szennyeződések és a sminkmaradványok 99,5%-át. Gyengéden masszírozzák az arcot, simává és üdévé teszik az arcbőrt.

Emellett az arcápoló krémek is hatékonyabban szívódnak be a megfelelően megtisztított bőrbe. A legtöbb modell USB töltővel tölthető, egy töltés akár 450 alkalomra is elegendő, higiénikus szilikon anyaguk miatt pedig sosem lesz szükségünk a tisztítófej cseréjére. 100% vízállóak, így teljes biztonsággal használhatók, akár zuhanyzás közben is.

Fotó: Foreo

LUNA 2 – azoknak, akik komolyan gondolják az arcápolást

Négy különböző bőrtípusra kifejlesztett változata létezik, mindössze annyi a feladatunk, hogy kiválasszuk a bőrtípusunknak megfelelő készüléket! Lila az érzékeny, rózsaszín a normál, kék a kombinált, és zöld a zsíros bőrre. Az érzékeny bőrre lágyabb, finomabb érintőpontok az extra-gyengéd tisztításért, a zsíros bőrre pedig szélesebb érintési pontok a pórusok mélyebb tisztításáért. A készülék hátoldalán található anti-aging funkció használatával segíthetjük a szérumok és krémek felszívódását egy kellemes arcmasszázzsal egybekötve.

Fotó: Foreo

FOREO LUNA mini 2 – a tökéletes első készülék

Az Amazon bestseller LUNA mini 2 ultra-higiénikus szilikonos arctisztító készülék ragyogóvá varázsolja bőrt, és minden bőrtípushoz tökéletes. Egyedülálló szónikus technikájának köszönhetően 6-szor hatékonyabban tisztítja az arcbőrt, mint a hagyományos manuális megoldások. 8-féle sebesség és intenzitás, továbbfejlesztett 3 zónás kefefej jellemzi. 6 trendi színben elérhető.

Fotó: Foreo

FOREO LUNA fofo – a Te okos beauty trénered

A LUNA fofo, a világ első 2-in-1 bőrelemző- és arctisztító készüléke, ultra-higiénikus szilikonnal és 24 karátos arannyal bevont bőrérzékelőkkel. A FOREO For You applikáció a LUNA fofo készülékkel szinkronizálva felméri bőrünk állapotát és egy teljesen személyre szabott arcápolási rutint kínál. A LUNA fofo mindig pontosan tudja, hogy mi kell a bőrünknek, így minden tisztításból a legtöbbet hozhatjuk ki.

Fotó: Foreo

FOREO LUNA play plus – a mindig úton lévőknek

A praktikus elektromos arctisztító kefe tökéletesen eltávolítja az arcbőr szennyeződéseit. Kompakt méretével kényelmesen elfér bármilyen neszesszerben, utazáshoz is tökéletes választás. 3 db AAA elemmel működik, amely akár 400 használatra elegendő!

Fotó: Foreo

FOREO LUNA play – azoknak, akiknek szükségük van egy utolsó löketre

Kicsi, de erős szónikus arctisztító készülék a LUNA play plus minden tulajdonságával. Megfizethető választás azoknak, akik a T-Sonic tisztítás minden előnyét élvezni szeretnék. Nem újratölthető, akár 100 használatig kitart!

Bármelyiket is választjuk, a FOREO LUNA készülékeivel az arctisztítás új dimenzióit
tapasztalhatjuk meg!

A FOREO termékei elérhetők a dm Magyarország kiemelt üzleteiben, a Douglas parfümériákban és online a foreo.com, dm.hu és a douglasshop.hu oldalakon.

A cikk a Foreo támogatásával készült.