Krémmánia magazin

Kényeztető fürdőzés édes illatokkal (X)

Az esti tusolás napunk egyik fénypontja lehet, hiszen tisztálkodási rutinunk egy kellemes programja. Élvezzük ki minden pillanatát, kényeztessünk magunkat!

Magyarázat, miért kedveljük az édes illatokat

Az illatok hatnak a hangulatunkra, kedélyállapotunkra, ez alapján változhat, hogy egy frissebb,
virágos, vagy éppen egy édeskésebb illatot kívánunk. Az édes illatok segítenek az ellazulásban, a kikapcsolódásban, így remek választás lehet egy nehéz nap végére tervezett édes tusolás.

A kókusznak például nemcsak a fogyasztása, hanem az illata is hangulatjavító hatással bír.
A csokoládé hangulatjavító hatása vitathatatlan, hiszen gyakran fogyasztunk egy kis kényeztető
édességet, ha meg akarjuk jutalmazni magunkat. Ez természetesen egy édes tusfürdő illatnál is működhet, ráadásul ebben az esetben a kalóriákkal sem kell számolnunk.

Értékes zsiradékok – Kókuszvaj, kakaóvaj, cupuaçu vaj

Az édes illatok mögött a Ziaja esetében értékes olajok, zsiradékok vannak, hiszen a termékek
tartalmazzák azokat a hidegen préselt zsiradékokat, melyekre a bőrünknek nagy szüksége van ahhoz, hogy az puha és hidratált lehessen.

A kókuszvajas tusfürdőben a kókuszpálma gyümölcsének maghúsából kinyert zsír található. Fontos
telítetlen zsírsav-forrás, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz. Hatékonyan védi, táplálja és
hidratálja a bőrt. Láthatóan javítja a bőr rugalmasságát és puhaságát.

A kakaóvaj testhőmérsékleten olvad, ezért is annyira élvezetes, amikor a szánkban elolvad egy darabka csokoládé. A kakaófa termésében (kakaódió) található magokból (kakaóbab) préselik ki ezt az értékes zsiradékot. Táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, láthatóan javítja a tónusát. Gazdag magnézium és E-vitamin forrás.

A cupuaçu vaj, melynek neve elsőként újként hangzik, illata pedig semmihez nem fogható különleges és egzotikus élmény, az Amazonas környéki esőerdőkben őshonos nagylevelű kakaófa terméséből préselt értékes zsiradék. Telített és telítetlen zsírsavakban gazdag, antioxidáns, természetes UV szűrőt tartalmaz. Regenerálja a bőrt, javítja a hidratáltságát és rugalmasságát. Puhává teszi és táplálja az epidermiszt, nyugtatja az irritációt. A cupuaçu tusfürdőben makadámiadió –és brazil dió olaj, valamint sheavaj is található.

Tusoló bőrradír, ami egyszerre tisztít, hámlaszt és hidratál

A tusoló bőrradír egy új kategória, mely egy lépésben három fontos funkciót is ellát, ugyanis a tisztításon túl a benne található valódi cukorszemcséknek és dióhéj őrleménynek köszönhetően kíméletesen eltávolítja bőrünkről az elhalt hámrétegeket. Végül egy igazi bőrápoló koktél gondoskodik bőrünk hihetetlen puhaságáról, ugyanis brazil dió olaj, makadámdió olaj, shea vaj és a névadó cupuaçu vaj gondoskodnak. Ez utóbbi egyébként az Amazonas környéki esőerdőkben őshonos nagylevelű kakaófa terméséből préselt értékes zsiradék.

A cikk a Ziaja támogatásával készült.