Krémmánia magazin

Ezek a krémek lapulnak Victoria Beckham repülős neszesszerében

A repülők szárazabb levegője, az alacsony páratartalom, a folyamatos légkondi mind száríthatja, megviselheti bőrünket, ha hosszabb (rövidebb) útra készülünk. Victoria Beckham arca sem kivétel ez alól, épp ezért a divattervező komoly úti szettet állított össze magának, amit az Insta Stories-ban is megosztott. Így most már mindenki láthatja és utánozhatja Victoria trükkjeit – persze csak akkor, ha győzi pénztárcával.

Fotó: instagram/victoriabeckham

Victoria Beckham a posztolt fotó alapján ezeket a készítményeket használja, hogy bőre hidratált és kisimult legyen, mire landol a gép:

Chanel – LE LIFT Firming – Anti-Wrinkle Flash Eye Revitalizer 

10 pár hidrogél szemmaszkot és roll-on kiszerelésű revitalizáló folyadékot tartalmazó, szemkörnyékápoló szérum szett a puffadt és karikás szemekápolására.

Cosmedix – Eye Doctor High-Potency Eye Treatment

Anti-aging szemkörnyékápoló szérum, ami a károsodott, elvékonyodott szem környéki bőr kezelésére szolgál.

Éminence Organic Skin Care – Facial Recovery Oil

Tonizáló és hidratáló arcápoló olaj az érzékeny és idősödő bőr számára ylang-ylang, olívaolaj és muskotályzsálya olaj összetevőkkel.

 

SkinCeuticals – Phloretin CF® with Ferulic Acid

10% -os C-vitaminos antioxidáns szérum, ami kisimítja az finom ráncokat és halványítja a foltokat. 2% ferulasavat is tartalmaz, mely erősíti a C-vitamin hatékonyságát.

Sarah Chapman London – Liquid Facial D-stress

Könnyed hidratáló arcpermet hialuronsavval, bőrnyugtató összetevőkkel és peptidekkel.

Augustinus Bader – The Cream

Bőrmegújító krém, mely csökkenti a környezeti káros hatások okozta károkat és finomítja a ráncokat. Egyenletesebb, ragyogóbb, hidratáltabb bőrt ígér. Gyorsan felszívódó, könnyed formulájú.

Cosmedix – Rescue Intense Hydrating Balm & Mask

Extrém száraz, kirepedezett bőr ápolására szolgáló készítmény, ami gyorsan nyugtatja, ápolja és puhává teszi azt. Éjszakai maszkként is használható.