Krémmánia magazin

Ezt lehet tudni Kylie Jenner bőrápolóiról

A múlt hét végén vált bizonyossá, Kylie Jenner valóban tovább bővíti kozmetikumai kínálatát és a sminktermékek után bőrápolókat is piacra dob. Nyolc termék jelenik meg első körben, amiket május 22-től lehet megrendelni a nekik készített weboldalon. Szomorú, hogy a pontos INCI lista egyenlőre még nem publikus, így csak arra hagyatkozhatunk, amit Kylie kisasszony elárult a pink tégelyek tartalmáról.

Fotó: Ethan Miller/Getty Images

Kylie Skin Foaming Face Wash

A pumpás kiszerelésű arctisztító hab gyengéd tisztítást ígér, szárító érzet nélkül. Kiwi mag olajat tartalmaz, ami gazdag omega-3 zsírsavban és E-vitaminban. Ezenkívül vízmegkötő glicerint és kókuszból kinyert gyengéd tisztító összetevőt és Sodium Hyaluronate-ot, vagyis a hialuronsav jó formáját is tartalmaz.

Kylie Skin Walnut Scrub

Az illatmentes (!), dióörleményt tartalmazó arcradír állítólag szupergyengéden teszi a dolgát – bár erős a gyanú, a kémiai hámlasztóknak nyomába sem ér. A bőrradírok szerelmesei azonban szép számmal vannak, így számukra izgalmas lehet az újdonság, ami hilauronsavat, glicerint, természetes hidratáló elemként számon tartott Squalane-t és ginzeng kivonatot is tartalmaz, ha szerencsénk van, ezt.

Kylie Skin Vitamin C Serum

A szérumról ugyan nem tudni, hány százalékos arányban tartalmaz C-vitamint és ha már itt tartunk az sem derül ki, tiszta C-vitaminról vagy valamilyen származékáról van szó. Mindenesetre tettek még bele az olíva terméséből kinyert olajat, szőlőmagolajat, bőrpuhító szójababolajat és zöld tea kivonatot is (ha minden igaz, ezt). Pozitívuma lehet a készítménynek az is, hogy a tégely nem átlátszó, így a fényvédelem biztosított.

Kylie Skin Vanilla Milk Toner

A tonizáló készítmény alkoholmentes és segít a bőr pH egyensúlyát helyrerántani arctisztítás után, kár, hogy vaníliaillata isteni lett – ergo, az illatmentesség nem sikerült. Az összetevők között találhatunk itt is Squalane-t, valamint alma gyümölcs kivonatot (csak nem tudni, melyiket), avokádóolajat és a sárgabarack magjából előállított olajat is, ami a száraz bőrűek számára lehet előnyös.

Kylie Skin Face Moisturizer

Az arckrémújdonság előnye, hogy tubusos kiszerelésben érkezik, ha pedig egy pici pumpát is rejt a kupak, még egy pirospontot kap. Addig is, míg ez kiderül, izgulhatunk rajta, hogy az E-vitamint, C-vitamint, a pattanásos bőr számára kedvező jojoboaolajat, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású zöldtea kivonatot, koffeint, shea vajat és gránátalma kivonatot tartalmazó illatmentes arckrém tényleg olyan jó-e, mint amilyennek a felsorolás alapján tűnik.

Kylie Skin Eye Cream

Az arckrém mellé szemkrém is dukál, a célzottan a szemkörnyék ápolására kifejlesztett készítmény koffeint, zöldtea kivonatot és gránátalma kivonatot is tartalmaz, amelyek a duzzadtság csökkentését segítik, illetve a gránátalma kivonat az érett, ráncosodó bőr megjelenését is jelentősen javítja. Rajtuk kívül került a krémbe itt is E-vitamin, C-vitamin, jojobaolaj és az arckrémhez hasonlóan ez is illatmentes formulájú.

Kylie Skin Makeup Removing Wipes

Ráadásként sminklemosó kendőt is vásárolhatunk majd, ami az ígéretek szerint a vízálló szemsminkkel is megbírkózik. 30 darab, olajmentes formulájú kendőcske kerül egy tasakba, ami esetén kérdés, hogyan áll az illatanyagokkal, illetve az, hogy megéri-e az árát, ami bárhogyan is számoljuk, nem kevés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kylieskin által megosztott bejegyzés,

Jöjjenek is az árak. A teljes kozmetikai szett 125 dollárba, vagyis 35 ezer forintba fog kerülni, ha külön akarjuk megvásárolni, akkor az arctisztító hab 24 dollárba (6700 forintba), az arcradír és a tonik egyaránt 22 dollárba (6200 forintba), a C-vitaminos szérum 28 dollárba (7800 forintba), az arckrém 24 dollárba (6700 forintba), a szemkrém 20 dollárba (5600 forintba), végül egy tasak sminkeltávolító kendő 10 dollárba (2800 forintba) kerül. Műanyag neszesszert 22 dolcsiért (6200 forintért) vásárolhatunk a készítmények mellé.

kylieskin1kylieskin utazotaskakylieskin face scrubkylieskin arctisztito hab
< >
Neszesszer, amibe minden belefér (Fotó: instagram/kylieskin)