Krémmánia magazin

Lábfej smink – lesd el a legújabb beauty őrületet

A pedikűrös munkáját pikk-pakk felturbózhatod néhány ecsetvonással, mutatjuk, hogyan!

Javában tart a papucsszezon, így nem árt, ha több figyelmet szentelünk lábfejünk ápoltságára. Körmeink formázása, a körömágy rendbetétele, a bőrkeménykedések eltávolítása ideális esetben nem csak szezonális jó cselekedet. Ha azonban a zokni diszkrét takarása eddig abba a kényelmes illúzióba is ringatott, hogy elég ritkábban pedikűröztetni, most már semmi sem tarthat vissza attól, hogy időpontot foglalj egy kezelésre.

elotteutana

Van azonban, aki nem áll meg ennyinél és komplett sminket tesz a lábfejére is. Lényege, hogy alapozás után az arcfestésnél is alkalmazott kontúr paletta sötétebb árnyalatát “csontvázszerűen” kell felvinni a lábfejre majd eldolgozni, ettől formásabbnak, karcsúbbnak tűnik a lábfej. Végül highlighterrel néhány végső simítást kell tenni és kész is a remekmű.

Az előtte-utána képet látva tényleg szebb a végeredmény, az azonban számomra kérdés, hogyan fog mindez kinézni, ha elkezd izzadni a lábunk? Nincs az a mattító púder mennyiség, ami segíthet rajta. Ráadásul egy világosabb szandál esetén bosszantó lehet, ha megfogja a sok festék lábbelink anyagát.

Vagy csak én vagyok túl körülményes? Ti kipróbálnátok ezt a praktikát?

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés