Krémmánia magazin

10+10 tengerpart ihlette körömdíszítés

Teremts igazi beach hangulatot magadnak még akkor is, ha odébb van a nyaralás! Túlélni egy tikkasztó nyári napot a munkahelyen már önmagában kihívás, ki az, aki ilyenkor legszívesebben nem valamelyik vízparton lenne? Hogy biztosítsunk arról titeket, mélyen átérezzük a helyzetet, gyűjtöttünk pár ötletet rá, hogyan csempészhetnétek egy kis tengerparti partit a mindennapokba.

Mi sem egyszerűbb, irány a körmös! Készíttessetek igazi nyári hangulatú körmöket! Elég lesz majd csak rájuk pillantani, hogy felderüljetek. Persze ha érzitek magatokban az erőt, akár ti is elkészíthetitek őket, erre is hoztunk tippeket, hogyan álljatok neki.

#1
Basic

Ha tíz körömnyi pálmafa már túl sok lenne a boldogsághoz, készíthettek egyszerűbb manit. Dekoráljátok csak egy vagy két körmötöket, a többire pedig mehet a mintához illő alap.

tkoromk1tkoromk3tkoromk4tkoromk5tkoromk6
< >

A matrózos mintához nem kell más, csak pár csík és egy vasmacska. Lássuk, hogyan készül mindez:

matrozos

#2
Hardcore

Ha mégis többre vágytok egy ficánkoló delfinnél, maxoljátok ki az érzést! Egy teljes strandot is ráfesthettek körmeitekre, még a napszemüveget sem kell lefelejteni róluk!

tkoromn3tkoromn5tkoromn6tkoromn1tkoromn2
< >

A fentiek közül a tenger hullámait így varázsolhatjátok körmeitekre:

hullamzas

A leíráshoz kattints ide.

#3
A másik tíz

Papucsszezon idején kár lenne kihagyni a jóból lábkörmeinket. Alapesetben érdemes a manikűrhöz passzoló dekort tetetni rájuk, de összetettebb mintákat csak a nagylábujjatok körmére tervezzetek.

labkoromlabkorom1labkorom2labkorom3labkorom4labkorom5labkorom6labkorom7labkorom9labkorom10
< >

Ha megtetszettek a pálmafák, így tudjátok őket elkészíteni. Nagylábujj körmére szuper minta.

palmafa

Ha valamelyik manikűr megtetszett és elkészíted magadnak, nagyon örülünk, ha megosztod velünk az eredményt!
Erre belépés után a Krémmánia Sminkek részében van lehetőséged, ahol további ötleteket meríthetsz a KM tagjai által feltöltött képekből.

Fotók: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés