Krémmánia magazin

Taylor Hill a Lancôme új arca

A 20 éves modell lesz a márka eddigi legfiatalabb szépség nagykövete, aki nem kisebb hírességek csapatát fogja erősíteni, mint Julia Roberts, Penelope Cruz vagy a szintén modell Lupita Nyong’o.

A gyönyörű Victoria’s Secret modell az Intagramon osztotta meg a nagy hírt több, mint 4 millió követőjével. Ezzel a szerződéssel pedig jó időre bebiztosította pozícióját a modell világban.

A Lancôme-nál is hasonlóan lelkesek voltak az együttműködés létrejötte miatt, közleményükben úgy nyilatkoztak, hogy “Taylor a Lancôme modernségét oly módon képviseli, hogy az harmóniában marad a márka múltjával; kisugárzása különleges elegyét alkotja az érzékiségnek, őszinteségnek és a bájos, mégis feltűnő szépségnek.”

2016 CFDA Fashion Awards - Outside Arrivals
< >
A Victoria's Secret új Bralette Kollekciójának bemutatóján, 2016 áprilisában

 

Hill az óriási online rajongói táborával eddig is egyike volt generációja legnagyobb befolyású modelljeinek. Most azonban már hivatalosan is az első sorba lépett, ahol olyan felkapott szépségek foglalnak helyet, mint Bella Hadid, akit a Dior szerződtetett le, Lily-Rose Depp, aki a Chanelnél tündököl, Gigi Hadid a Maybelline új arca vagy Kendall Jenner az Estée Lauder képviseletében.

Mentés

Mentés

Mentés