Krémmánia magazin

Reggeli készülődés á la Kylie Jenner

A 15 lépéses sminkelési rutinhoz bő százezer forint értékű termék arzenált használ fel minden áldott reggel. Legalábbis ez tűnik ki a modell által nemrég megosztott Instagram bejegyzés sorozatból, ami részletesen dokumentálja, milyen smink termékekkel és milyen módon jut el innen:

kyliejenner1

ide:

kyliejenner2

Érdemes végig nézni a videókkal tűzdelt bemutatót, hiszen el leshetünk néhány trükköt és beszerezhetünk pár jó tippet arra, milyen sminktermékeket lehet érdemes nekünk is kipróbálni, ha hasonló hatást szeretnénk elérni.

Azt azért nem állítanánk, hogy mindenkitől elvárható, hogy hasonló alapossággal készítse el reggelente a sminkjét – de be kell látni, Kylie ebből él. A testéből, az arcából, a szépségéből. És abból, hogy hajlandó maximálisan közszemlére tenni élete szinte minden mozzanatát. De nincs is ezzel gond, legalább mi többiek tanulhatunk belőle, mit hogyan érdemes csinálni – és mi az, amit passzoljunk inkább önmagunkra nézve.

Jöjj hát a 15 lépéses sminktanfolyam Kylie Jennertől!

INFÓ: Ha valamelyik termékhez kedvet kaptál, belinkeltük a Krémmánián elérhető adatlapját, hogy még többet tudhass meg a kiszemelt márkáról vagy portékáról.

1. lépés: alapozás

Ehhez két terméket is használ, a Make Up Forever Ultra HD és a Naked Skin One and Done alapozókból keveri össze a számára megfelelőt.

 

2. lépés: Szemöldök formázása

Ehhez Kylie az Anastasia Beverly Hills Brow Wiz szemöldökformázó Caramel árnyalatát használja, amivel a lenti hatást éri el.

Előtte:

Utána:

 

3. lépés: szemöldök ívének kiemelése

A Becca márka Ultimate Coverage Concealing Cream terméket dolgozza el közvetlenül a szemöldök vonala alatt és felett, hogy ezzel hangsúlyozza, formázza annak ívét.

 

4. lépés: Szemhéjak alapozása

A szem smink elkészítésének 0. lépéseként felvisz a szemhéjra egy réteget a Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder-ből.

 

5. lépés: Kezdődik a szemek sminkelése

A szemhéjak felső részére közepes barna árnyalatú szemfesték kerül (ez esetben nem derül ki, milyet használ), majd egy sötétebb barna árnyalatot dolgoz el a szempillák tövéhez.

Végül össze dolgozza a két színt:

Íme az eredmény:

 

6. lépés: Korrektor

Egy kis javítgatás következik, a NARS Radiant Creamy Concealer hidratáló korrektorát viszi fel a szemek környékére, az orrára, a homlokára és az arccsont területére, majd Beauty Blender sminkszivacs segítségével eldolgozza.

Íme a korrektorozás eredménye:

 

7. lépés: Primer

Már a sminkelés felénél tartunk, el is jutottunk a smink alaphoz, amely ez esetben a már a szemhéjakon is használt Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder.

 

8. lépés: Alapozás

Ehhez Kylie a Chanel Double Perfection Lumière púderes alapozóját használja.

 

9. lépés: Alsó szemhéj árnyalása

Ide egy kis sötét árnyalat kerül a füstös hatású szemek eléréséhez.

 

10. lépés: Arc kontúrozása

A Benefit Hoola Matte Bronzer bronzosítója segítségével kontúrozza arcát, az arccsontok környékén.

 

11. lépés: szemöldök fixálás

Az Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel színtelen fixáló gél segítségével fejezi be a szemöldök sminkelését.

 

12. lépés: Pirosító

Az arc árnyalásához a Sephora Colorful Face púderét választotta, annak is  Passionate árnyalatát.

 

13. lépés: Szempilla spirálozás

Hozzávalók: 1 db Lancôme szempillaspirál

 

14. lépés: Szem alsó vízvonalának kiemelése

Kylie ehhez a Sephora 12H Jumbo Liner szemceruzáját használta.

Majd a felső szemhéj sminkjét még megigazította egy fültisztító pálcika segítségével is.

 

15. lépés: Ajkak

Végül, a smink elkészítésének utolsó lépéseként jöhetett az ajkak színezése. Ki gondolta volna, ehhez nem mást, mint a Kylie Cosmetics termékeit használta, elsőként a Candy K szájceruzát.

Majd jöhetett a szájfény, talán épp a ma, azaz június 15-én megjelenő Candy K árnyalat.

És végül a teljes smink:

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés