Krémmánia magazin

Michael Bublé a füleink után az orrunkat is meghódítja

Kedvenc kanadai dzsesszénekesünk egészen új területeken folytatja hódító útját. Nem ez az első alkalom, hogy az éneklés-dalszövegírás világán kívül próbára tenné képességeit. Színészként bár voltak próbálkozásai, nem mondhatnánk, hogy átütő sikere lett volna, igaz a karácsonyi tévés műsorainak kellemesen csöpögős kliséit világszerte milliók imádják.

bublefragrance

Most azonban egészen új területre merészkedett és a szépségiparban próbálja kamatoztatni ismertségét. Augusztus 24-én jelenik meg a nevével fémjelzett, első női parfüm, aminek bemutatására New Yorkban kerül sor.

Már januárban cikkeztek róla, hogy a Fragrace Dynamics céggel közösen egy parfüm megjelentetésén dolgozik, azonban eddig még bizonytalan volt, mikor lesz valóban megvásárolható. Első körben 30 országban fognak megjelenni a parfümmel, azt sajnos még nem tudni, hogy hazánk közötte van-e (sanszos, hogy nem), de biztosan lesz bár webáruház, ahonnan beszerezhetünk egy kis üveges Bublét.

Az illatkompozíció alapjegye a vanília, a borostyán és a pacsuli. A szívjegy komponensei között a rózsa, pünkösdi rózsa, vad jázmin és a gyöngyvirág szerepelnek, míg a fejjegy bergamot, citrom és piros gyümölcsök illatát hordozzák.

bublefragrance2

Az Eau de Parfum három méretben lesz megvásárolható és az árakat nézve az átlag Gucci vagy Dolce&Gabbana EDP szintjére pozicionálták. A 30ml-es ára a hírek szerint 40 dollár (kb 11 000 Ft), az 50 ml-es kiszerelésé 60 dollár ( kb 16 000Ft), a 100ml-es üveg pedig 80 dolcsi (kb 21 000Ft) lesz.

A parfüm honlapján egyébként élőben is követhetitek majd a parfüm bemutató eseményeit, magyar idő szerint már augusztus 25-én, 01:00-kor kezdődően.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés