Krémmánia magazin

Smink készlet rendszerezés kezdőknek és haladóknak

Még a bonbonos dobozra is másképp fogsz tekinteni ez után, főleg, ha sminkcuccaid tárolását leginkább az őskáosz szóval lehetne jellemezni. Na nem  ítélünk el emiatt senkit, nekünk is ismerős a helyzet, amikor a neszesszer aljáról kell előkotorni a megfelelő rúzst, vagy a fiók leghátuljából kell kivarázsolni azt a fránya szemhéjárnyalót.

rumlimakeup

Pedig annyi jó ötlet és lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy smink készletünket ne csak praktikusan, de szépen is tároljuk. Hogy jó érzés legyen már rájuk pillantani is.

A jó hír az, hogy minimális anyagi ráfordítással is kialakíthatsz egy esztétikus smink szigetet magadnak, ahová leülhetsz, ahol elfér a sok pici tégely és ecset. Asztal helyett elég lehet egy polc is:

polcasztalka

Az IKEA-nál LACK, más üzletekben más néven futnak a sima, falra erősíthető polcok, amik megfelelő magasságban jó szolgálatot tehetnek asztalka gyanánt is, áruk pedig igazán barátságos:

jyskikealackmoemax
< >
MÖMAX ANJA Falipolc 3990Ft

 

A sminkeszközök tárolására számtalan formájú és anyagú doboz és üveg közül választhatsz. Érdemes otthon is körülnézni, biztosan akad egy felesleges vizes pohár vagy egy üres dunsztos üveg amit néhány trükkel átalakíthatsz sminkecset tárolóvá. A levéltartók pedig új szerepben csilloghatnak az e-mailek korában.

uvegdiy2uvegdiyleveltarto1
< >
uborkás üveg + arany spray = tökéletes sminkecset tároló

Jó szolgálatot tehet alapvetően bármilyen irodai,  háztartási tárolásra hivatott kis méretű edény, tartó doboz, még egy virágkaspó is.

hm_hom_drotkosar_3490ikea_svira_3490hm_home_doboz_1990hm_home_pohar1490zarahome_3995femhalosrendszerezoceruzatartomomax499kosarjysk999uvegtartomomax299ceruzatartohm_home_muadoboz_1490
< >
Office Depot Fémhálós rendszerező - 1149Ft

Vannak persze direkt kozmetikai szerek tárolására, rendszerezésére szolgáló asztali tartók is az üzletek kínálatában:

ikeagodmorgon_sorozatkozmetikairszmomax2990
< >
Mömax kozmetikai rendszerező - 2990Ft

De készíthetsz is magadnak egyet egy mágnes tábla és egy kevés mágneses ragasztószalag segítségével:

magnestabla

IKEA_Spontan2490magnestablamomax2990
< >
IKEA Spontan mágnestábla - 2490Ft

Ha pár dobozban nem fér el a teljes szett, érdemes átgondolni egy fiókos szekrényke vagy egy asztali fiókos tároló beszerzését is. Vannak direkt kozmetikai termékekre kialakított tárolók is, de érdemes körül nézni e tekintetben is az irodaszer üzletekben is.

ikeakocsisirattarto1ikeafiokos1
< >

 

Tippek tárolókra és fiók rendszerezőkre:

ikeakuggis2290kosarallvanyjysk3750ikea_lennart_3490ikea_alex20000ikea_hofta_fiokeloszto995fiokostarolomomax17990
< >
IKEA LENNART fiókos szekrényke - 3490Ft

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés