Krémmánia magazin

Lily-Rose Depp és a Chanel No.5 fotózás – Szebb, mint az anyukája!

25 évvel édesanyja, Vanessa Paradis után most Lily-Rose-ra került a sor, hogy Chanel parfüm reklámjában szerepeljen. És milyen gyönyörű! Az együttműködésről a hírek már jó két hónaposak,azóta lehet tudni, hogy az új illat, a Chanel No.5 L’Eau arca nem más, mint a Johnny Depp és Vanessa Paradis ex-álompáros lánya lesz.

lilyrosechanel1

Együttműködése a divatházzal persze nem újkeletű. Alig 16 évesen, múlt év márciusában jelent meg először tetőtől talpig Chanelben, Lagerfeld társaságában a new yorki Chanel Metiers d’Art Shown, majd a 2015-16-os őszi/téli divatbemutatón már hivatalosan is debütált a nagyérdemű előtt. Végül múlt év őszére Lily-Rose kapcsolata a luxus márkával hivatalossá is vált, ugyanis a Chanel nagykövetévé, valamint a Pearl szemüveg kollekció arcává választották a fiatal lányt.

lilyrosechaneleye4lilyrosechaneleye3lilyrosechaneleye2lilyrosechaneleye1
< >

 

A Chanel No.5 L’Eau az eredeti No.5 újragondolása, amelyet Olivier Polge parfümőr komponált meg. Elmondása szerint a No.5 L’Eau nem kölni és nem számít az eredeti parfüm hígított változatának sem. A Chanelnél minden parfüm variáció egy-egy új, különálló illatkompozíciónak felel meg. “A No.5 L’Eau a mai kor No.5 parfümje.”

lilyrosechanel2

Édesanyja, Vanessa Paradis alig pár évvel idősebben, 18 éves korában vált a Chanel arcává és hosszú évekig méltó nagykövete volt a márkának. 1990-ben a Coco parfümhöz állt modellt, de nem csak a fotókon, a reklámfilmben is gyönyörű volt. Lánya pedig talán még nála is szebb.

vanessapchanel1991

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés